Denník N

Ak náhodou prehrám, urobím zbierku, hovorí bloger, ktorého Bukovský žaluje o 50-tisíc eur

Lekár Igor Bukovský tvrdí, že bloger Hanajík poškodil jeho reputáciu medzi verejnosťou aj biznisovými partnermi. Foto - TASR/archív R. H.
Lekár Igor Bukovský tvrdí, že bloger Hanajík poškodil jeho reputáciu medzi verejnosťou aj biznisovými partnermi. Foto – TASR/archív R. H.

Roman Hanajík hovorí, že vzhľadom na svoj zdravotný stav by pri covide trpel viac než bežní ľudia. Preto mu prekážali známi lekári, ktorí túto chorobu zľahčovali.

Je to rok, čo lekár Igor Bukovský zverejnil 15-minútové video určené pre Romana Hanajíka, blogera z Považskej Bystrice. Odkázal mu, že by mal „zostať vystrašený“ z právnych krokov, ktoré proti nemu chystá. Zachrániť sa môže, len ak sa ospravedlní za sériu článkov, ktoré o Bukovskom napísal, a zmaže ich.

„Vo vašich textoch je obrovské množstvo materiálov na podanie rozsiahlej žaloby o náhradu nemajetkovej ujmy,“ hovoril Bukovský.

Hanajík neustúpil. Blogové texty zverejnené na stránke Denníka N nezmazal ani sa za ne neospravedlnil. Domnieval sa, že Bukovský nemyslí svoje hrozby vážne. „Myslel som si, že len straší, podobne ako strašil pri vyhrážkach iným ľuďom a médiám,“ hovorí dnes.

Ukázalo sa, že Bukovský neblufoval a podal

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hoaxy a propaganda

Koronavírus

    Slovensko

    Teraz najčítanejšie