Denník N

Jozef Kuciak o vládnej kríze: Nelíšia sa od zvierat, aj Matovič by mal podať demisiu

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Príbuzní zavraždeného novinára sú z toho, čo sa deje v politike, sklamaní. Po Sulíkovi by mal podľa otca Jána Kuciaka podať demisiu aj Matovič.

Vládna kríza sa dotýka aj príbuzných zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Práve vražda spôsobila, že prišla silná verejná objednávka na boj s korupciou a rovnosť pred zákonom. Na ich smrť upozorňoval predseda OĽaNO a minister financií Igor Matovič aj počas leta.

„Neverte bludom, ktoré šíria. Pre dosiahnutie svojich podlých cieľov sú schopní oprať v Perwolle aj absolútne Zlo. Už nevadí, že Pelle 18 rokov aktívne kryl a páchal všetky zločiny Smeru … ak pôjde do progresívnej/úpadkovej vlády s PS a SaS, zradia aj odkaz Jána a Martiny,“ napísal napríklad Matovič o novinároch.

Keď kritizoval SaS za to, že chce podľa Matoviča povaliť ďalšiu vládu, vytkol im, že povalili aj tú Ivety Radičovej. „Napriek tomu, že im všetci hovorili, že je to falošný argument, lebo po páde vlády bude s Ficom do dvoch dní príspevok do eurovalu aj tak schválený, nedali si povedať a urobili to … a prišlo 8 rokov korupčného pekla s mafiou ovládajúcu štát či so smrťou Jána a Martiny.“

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Igor Matovič

Richard Sulík

Vražda Jána Kuciaka

Slovensko

Teraz najčítanejšie