Denník N

Denník N zvyšuje cenu pre nových predplatiteľov, do konca septembra môžete využiť dnešné ceny

Vážení podporovatelia Denníka N,

náš denník čoskoro oslávi už svoje ôsme narodeniny. Ďakujeme Vám. Vďaka Vašej priazni sa nám podarilo vybudovať silné, nezávislé médium – oproti našim začiatkom máme desaťkrát viac predplatiteľov, trojnásobnú redakciu a robíme veci, o ktorých sa nám v úvode ani nesnívalo, ako sú podcasty, videá, vzdelávacie projekty či knihy.

Veríme, že tí z Vás, ktorí sú s nami dlhšie, môžu dosvedčiť výrazný nárast hodnoty nášho predplatného, za ktoré si dnes prečítate okrem kvalitného spravodajstva a investigatívy, ktoré boli na Denníku N vždy, aj texty o športe, vzťahoch, zdravom životnom štýle či zásadné články kolegov z českého Deníka N.

Z tohto dôvodu sme sa tiež rozhodli od októbra zvýšiť cenu predplatného pre nových predplatiteľov o jedno euro na 4 týždne, respektíve o 12 eur na rok. Súčasní predplatitelia si môžu udržať dnešné nižšie ceny, rovnako ako každý, kto nás nemá predplatených, ale spraví to ešte v priebehu septembra.

Podrobný návod, ako si udržať súčasné ceny, nájdete na špeciálnej stránke dennikn.sk/novacena. Ak ste u nás prihlásení, na stránke sa dozviete, čo presne máte urobiť pre zachovanie súčasnej ceny.

Na tomto mieste aspoň stručne zhrnieme základné princípy:

  • Ak máte zapnuté automatické obnovovanie predplatného, nemusíte robiť nič, zvyšovanie cien sa Vás netýka.
  • Ak nemáte zapnuté automatické obnovovanie predplatného, kúpte si najneskôr do 1. októbra ďalšie predplatné do zásoby. Zaplatíte zaň súčasné nižšie ceny, ale čerpať ho budete, až keď sa Vám skončí súčasné predplatné.
  • A keď si teraz budete kupovať predplatné do zásoby, môžete si pri platbe zaškrtnúť aj automatické obnovovanie predplatného a nižšiu cenu Vám tak budeme účtovať aj nabudúce pri ďalších opakujúcich sa platbách.

Vypnutie automatického predplatného ľuďom nijako nekomplikujeme, ide to naozaj jedným klikom – ak budete nespokojní, vojdete do svojho konta a stlačíte stop.

Zároveň vám garantujem, že ak nebudete spokojní s našimi textami, môžete jednoducho požiadať o vrátenie peňazí. Napíšete nám email a my vám pošleme späť na účet nevyčerpanú časť predplatného.

Dúfam, že vďaka Vašej pokračujúcej podpore budeme schopní nielen naďalej robiť dobrú novinárčinu, ale aj stále zlepšovať a obohacovať služby, ktoré od nás za svoje peniaze dostávate.

Vďaka za všetko a veľa síl v dnešných zložitých časoch.

Lukáš Fila,
riaditeľ vydavateľstva Denníka N


P.S.: Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosíme, píšte nám na [email protected]. My odpovedáme na každý e-mail.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hospodárenie Denníka N

Médiá

Slovensko

Teraz najčítanejšie