Denník N

V priamom prenose sledujeme rozvrat vládnutia

Je načase pýtať sa, čo má Kollár na Matoviča, z akého dôvodu mu je Matovič tak bezhranične a nekriticky lojálny.

Autor je publicista

Kým má Eduard Heger opäť silácke a hrdinské reči a tvári sa ako majster sveta, poslanec OĽaNO nehlasuje za zmenu, ktorú má vláda vo svojom programe, a Boris Kollár už funguje v spojenectve so Smerom (to sú tí, ktorých Igor Matovič s Hegerom nazývajú mafiou). Milan Vetrák nás silou-mocou presviedča, že je to len nedorozumenie, chyba v komunikácii, ktorú si musia vysvetliť na koaličnej rade. Tomu už nik neuverí, ale popravde, vysvetliť by si mali oveľa viac.

Keby to urobila SaS, Matovič by už kričal ako zmyslov zbavený a vypisoval by statusy aj o druhej v noci. K tomu by si ako vždy niečo ešte vymyslel, napríklad niečo o tých hnusných liberáloch alebo progresívnych fašistoch. Lebo vo svojej nevychovanosti tárať vie a podlo, grobiansky útočiť takisto. No keď sa on spolčil s fašistami, bolo to v poriadku.

Keď Kollár hlasuje so Smerom, s fašistami alebo s kýmkoľvek z tej časti mentálnej galaxie, Matovič proti tomu ani slovo. Je to síce pokrytecké, ale asi toto je to „úprimne, odvážne, pre ľudí“.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie