Denník N

Primátorská debata: Neverím, že Kusý dostal od strán státisíce na krajšiu Bratislavu, vraví Vallo (+ video)

Foto N - Vladimír Šimíček
Foto N – Vladimír Šimíček

Kusý zrejme má čo skrývať, hovoril o svojom neprítomnom hlavnom vyzývateľovi Matúš Vallo. Hovoril aj o tom, že židovská komunita na začiatku roka varovala pred stupňujúcimi sa útokmi, ale politici nič neurobili.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Jedna z posledných predvolebných primátorských debát v Bratislave bola bez Rudolfa Kusého – hlavného vyzývateľa primátora Matúša Valla.

Kusý po vyše mesiaci nejasných odpovedí svoju účasť zrušil len pár hodín pred debatou. Aj tak sa na diskusii Denníka N v Novej Cvernovke hovorilo o podozreniach vo financovaní jeho kampane či o hlavných rozporoch medzi Vallom a Kusým.

S primátorom diskutoval Martin Mlýnek, prednosta radnice v Starom Meste, ktorého podporujú strany OKS a OĽaNO.

Vallo prvý raz prezradil, koľko miliónov z eurofondov vyhradených na električkovú trať v Petržalke magistrát nestihne vyčerpať, aj to, na čo presne ich chce dať, aby neprepadli. Odpovedal aj na otázku, z čoho chce platiť premostenie Staromestskej ulice.

Kusý pri odmietnutí svojej účasti spochybnil nestrannosť Denníka N a moderátorky Moniky Tódovej (celé stanovisko Kusého aj redakcie na konci článku).

Foto N – Vladimír Šimíček

Vallo: Židovská komunita nás upozorňovala na útoky

Politici od útoku na Zámockej podľa Valla

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Bratislava

Komunálne a župné voľby 2022

Matúš Vallo

Rudolf Kusý

Slovensko

Teraz najčítanejšie