Denník N

Máme sledovača

Foto Denník N - Vladimír Šimíček
Foto Denník N – Vladimír Šimíček

Muselo nás byť asi tridsať, kým sa „dalo“ niečo urobiť.

Vždy som si robievala srandu, že každý musí mať svojho osobného psychopata. Vždy sa nejaký alebo nejaká vyskytli. Mala som ich niekoľko, vrátane seba, a s nejakými som aj chodila. Nevysmievam sa. Lebo to fakt nie je smiešne. To, že sa toto slovo používa ako nadávka, je desivé, ja ho ako nadávku nepoužívam, ja hreším horšie…

Možno ste už zachytili šokujúce bulvárne články, ktoré píšu redaktori formou: skopírujem post zo sociálnej siete verejne známeho človeka, vložím text z postu zo sociálnej siete verejne známeho človeka, uverejním. Je to jednoduché, máš k tomu hneď aj fotografiu, prípadne môžeš vytvoriť vlastné súvetie z komentárov pod článkom, ktorým dávaš živnú pôdu na hejt.

No skrátka, je možné, že ste zachytili, že už nejaký ten mesiac mnohých verejne známych ľudí prenasleduje po Starom Meste mladý muž. Keď mi pred mesiacom volala Katka Koščová, že ju niekto sledoval, že jej chcel nasadnúť cudzí muž po hodine prenasledovania ešte aj do taxíka, sedela som doma a srdce mi bilo ako divé. Aj som si povedala: Ej, ešteže neviem dobre spievať a nevyhrala som Superstar!

O pár hodín som to isté zažila na vlastnej koži, keď sme spolu so Števkom Martinovičom išli z koncertu. Keď som si uvedomila, že za nami niekto kráča, zastali sme. Zastal aj on. Zrýchlili sme, zrýchlil aj on. Keď sme ho poprosili, aby odišiel, pristúpil bližšie a povedal, že chce byť s nami. Keď za nami kráčal či pobehol aj ďalej, poprosili sme o pomoc okoloidúcich, no ani ich nepočúvol.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie