Denník N

300 slov z MS: Na Girouda pískali vlastní, teraz prekonal aj Henryho. S Mbappém ťahá Francúzov za obhajobou

Kylian Mbappé objíma Oliviera Girouda. Foto - TASR/AP
Kylian Mbappé objíma Oliviera Girouda. Foto – TASR/AP

Rýchly prehľad diania, aby ste vedeli, o čom všetci rozprávajú.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Tento text vychádza po každom dni MS vo futbale, môžete si ho dať posielať na e-mail a každý deň okolo poludnia vypočuť aj ako podcast.

Máloktorá krajina mala vo svojej histórii takých legendárnych útočníkov ako Francúzsko. Za jeho tím nastupovali v posledných desaťročiach hráči ako Michel Platini, Thierry Henry, David Trezeguet či Karim Benzema.

Od nedele je však historicky najlepším strelcom francúzskej reprezentácie Olivier Giroud. Vďaka úvodnému gólu pri osemfinálovom víťazstve nad Poľskom skóroval už dokopy rekordných 52-krát.

Giroud to v národnom mužstve v konkurencii slávnejších spoluhráčov nikdy nemal jednoduché. V minulosti naňho viackrát pískali vlastní fanúšikovia, ktorým sa nepáčilo aj to, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

MS vo futbale

Súhrn MS vo futbale

Súhrn toho najdôleležitejšieho z hracieho dňa futbalových MS.

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie