Denník N

Nový život, nové priateľstvá, nové zážitky. Prichádza nová etapa Čerešní

Spoločnosť ITB Development spúšťa predaj bytov ďalšej fázy projektu Čerešne. Obľúbená mestská štvrť sa tak už čoskoro rozšíri o novú časť s ponukou rodinného bývania a kvalitných verejných priestorov.

Komfortné bývanie pre nový život

Kto z nás niekedy nesníval o tom, že by začal úplne nový život. Nové bývanie je na to ideálna príležitosť. Bytové domy Čerešní zaujmú na prvý pohľad originálnou architektúrou, ktorá nesie rukopis renomovaného ateliéru Architekti Šebo Lichý. Navrhnuté sú tak, aby sa s nimi noví obyvatelia mohli identifikovať a zároveň odlíšiť.

Najnovšiu, v poradí 3. etapu Čerešní, budú tvoriť 3 bytové domy s celkovým počtom 255 bytových jednotiek, ktoré vyrastú na úpätí lesoparku. Ponúknu tak jedinečné výhľady na lesy Malých Karpát a zelené plochy futbalových ihrísk susediaceho ŠKP. Potešia aj orientáciou na slnečnú stranu, tieniacimi prvkami, premysleným usporiadaním, ale predovšetkým samotnými bytmi.

Unikátne vnútrobloky pre nové priateľstvá

Medzi bytovými domami už tradične vzniknú komunitné vnútrobloky s rôznymi funkciami. Detské ihriská, workout zóna pre dospelých, komunitné záhradky či petang z predchádzajúcich fáz doplní ihrisko pre deti s drevenými prvkami, lezecká stena a najzelenšia chill out zóna s lavičkami a ležadlami, ideálna na relax alebo piknik s rodinou či priateľmi. Vznikne tak najzelenší vnútroblok, ktorý plynule nadviaže na už existujúce a prepojí sa s nimi. Obyvatelia tak budú môcť využívať všetky vnútrobloky vrátane jedinečnej vodnej lagúny.

Navyše Čerešne, ako jeden z mála developerských projektov na Slovensku, prinášajú svojim obyvateľom každý mesiac množstvo voľnočasových aktivít a spoločenských podujatí. V príjemnom prostredí a atmosfére sa tak zo susedov stávajú noví priatelia.

Byty v ešte vyššom štandarde a udržateľné riešenia

Nová etapa Čerešní ponúka na výber 1- až 4-izbové byty, ktoré majú vo svojom štandarde chladené stropy, drevené parkety, prípravu na vonkajšie žalúzie a kvalitnú sanitu. Vysoké stropy a veľkorysé priestory ich predurčujú k tomu, aby v nich svoj nový domov našli najmä rodiny s deťmi, z čerstvej ponuky si však nepochybne vyberú aj mladé páry či jednotlivci. Vyberať si budú môcť byty s balkónmi či terasami so zeleňou. Obľúbené byty s predzáhradkami na prízemí doplnia mezonety na najvyšších podlažiach s atraktívnymi výhľadmi.

Projekt tiež počíta s celým radom ekologických riešení, ako sú strechy vybavené fotovoltaickými panelmi na ekologický pohon všetkých výťahov. Budovy novej etapy budú nízkoenergetické so štandardom A0, vďaka čomu budú mať obyvatelia nízke prevádzkové náklady.

Špeciálne uvádzacie ceny so zľavami až do výšky 50 000 EUR

Aktuálne zverejnené špeciálne ceny bytov v predpredaji začínajú pri 1-izbových bytoch už od 144 856 €, pri 2-izbových bytoch od 221 225 € a pri 3-izbových bytoch, ktoré majú v tejto etape najsilnejšie zastúpenie, od 300 477 €. Predaj 3. etapy sa naplno spustí 10. januára 2023 – od tohto dňa si môžete rezervovať svoj nový byt na www.ceresne.sk a spraviť tak prvý krok v ústrety vášmu novému životu v Čerešniach.

Mesto aj príroda pre nové zážitky

Rezidenčný projekt Čerešne sa nachádza v dúbravskej časti Polianky. Z kedysi opusteného územia sa dnes stala atraktívna a obývaná mestská štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dopravnou dostupnosťou. Z Čerešní ste autom za 10 minút v centre mesta. Nechýba napojenie na diaľnicu D2 aj na Harmincovu ulicu, ktorá po dlhých rokoch príprav konečne prechádza rozšírením. Dostupnosť zóny zlepšuje cyklotrasa na Dúbravskej ceste, ktorá sa má v dohľadnej dobe predĺžiť až do Čerešní.

Bývať v meste ešte neznamená žiť v betónovej džungli a bývať v blízkosti prírody neznamená, že ste izolovaní od mesta. Čerešne sú toho najlepším dôkazom. Škôlky, školy, obchody aj služby máte rovno poruke. No nielen to. V lete sa aj pešo v šľapkách dostanete na známe kúpalisko Rosnička, v zime zas môžete korčuľovať na štadióne, ktorý máte rovno cez ulicu. Navyše priamo v susedstve Čerešní už čoskoro vyrastie nový moderný športový komplex. Okrem vymožeností mestského života si tak budúci obyvatelia naplno vychutnajú aj okolitú prírodu. Blízky lesopark je ideálnym miestom na každodenné prechádzky, trailový beh či prechádzky so štvornohými miláčikmi. Za turistikou či cykloturistikou môžu vyraziť k neďalekej Vyhliadkovej veži Devínska Kobyla alebo k Bielym skalám. V Čerešniach a ich okolí je skrátka o nové zážitky dokonale postarané.

Viac informácií na www.ceresne.sk.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Bývanie a záhrada

Teraz najčítanejšie