Denník N

Ženy už neplačú, ženy zarábajú, spieva Shakira. A svojím hitom o rozchode láme rekordy

Shakira v týchto dňoch oslavuje 46. narodeniny. Foto - TASR/AP
Shakira v týchto dňoch oslavuje 46. narodeniny. Foto – TASR/AP

V hudobnom videoklipe k futbalovým majstrovstvám v roku 2010 vystupovalo viacero slávnych futbalistov. Objavili sa tam Dani Alves, Lionel Messi, Rafael Marquez aj Gerard Piqué.

„Nebola som futbalová fanúšička, takže som nevedela, kto to je,“ povedala speváčka Shakira, ktorá naspievala vtedajšiu pieseň k majstrovstvám s názvom Waka waka. V rozhovore pre CBS spred dvoch rokov spomínala aj na to, ako sa s Piquém zoznámili. „Keď som videla video, povedala som si: ,Hmm, ten je celkom roztomilý.‘ A potom sa nás niekto rozhodol predstaviť,“ uviedla v relácii 60 Minutes.

Dnes už Shakira a Piqué netvoria pár. Rozišli sa vlani po viac než 11-ročnom vzťahu, počas ktorého sa im narodili dve deti. 35-ročný španielsky futbalista, ktorý sa preslávil v tíme FC Barcelona, minulý týždeň priznal nový vzťah s 23-ročnou Clarou Chiou Martiovou zverejnením spoločnej fotky na sociálnej sieti.

Kolumbijská speváčka medzitým zložila skladbu s názvom BZRP Music Sessions #53, v ktorej obviňuje muža, že ju podviedol s oveľa mladšou ženou a rozbil ich rodinu. Muža nemenuje. Ani nemusí – každému je jasné, o kom spieva.

Na YouTube mala pieseň za 24 hodín 63 miliónov pozretí (aktuálne ich má vyše 246 miliónov) a stala sa najsledovanejšou latino skladbou v histórii platformy.

„Vymenil si Ferrari za [Renault] Twingo. Vymenil si rolexky za Casio,“ spieva 46-ročná speváčka, ktorej skladba vznikla v spolupráci s argentínskym producentom a DJ Bizarrapom.

V piesni svojej bývalej láske odkazuje, aby netrávil čas len v telocvični, ale trénoval aj svoj mozog.

Svokra, novinári, dlhy

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hudba

Vzťahy

Životy žien

Kultúra

Teraz najčítanejšie