Denník N

Nedeľná nekázeň: Účinnosť spovede umelou inteligenciou

Felix Para - Galileo ukazuje nové astronomické teórie na Univerzite v Padove - Museo nacional de Arte, Foto - Google Art Project
Felix Para – Galileo ukazuje nové astronomické teórie na Univerzite v Padove – Museo nacional de Arte, Foto – Google Art Project

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dedičmi Ježišových autorských práv nie sú jeho pokrvní príbuzní. Tantiémy berú s odkazom na testament zakladateľa cirkevní hodnostári. Úrad si navzájom udeľujú podľa vlastných kritérií, ktoré sa časom menia podľa spoločenských a miestnych podmienok. Zo svojich mocenských potrieb, starých knižníc a dobových vplyvov vyskladajú kompilát, ktorý predstavia ako jediné nemeniteľné Ježišovo učenie. Také, aké tu bolo a je od nepamäti. Lebo prededili už aj po bohu starého testamentu. Kto však chce poznanie merať starobylými nezmeniteľnými pravdami, ide do slepej uličky.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Nedeľná nekázeň

Komentáre

Teraz najčítanejšie