Denník N

Boli až neznesiteľne dokonalí. Rozvod Bündchenovej a Bradyho je lekciou aj pre naše manželstvá

Foto - Instagram Gisele Bündchen
Foto – Instagram Gisele Bündchen

Keď oznamoval, že tentoraz definitívne končí, sedel na pláži, v očiach mal slzy a triasol sa mu hlas. Jeden z najúspešnejších športovcov sveta, slávny hráč amerického futbalu Tom Brady nedokázal skryť, že prežíva ťažké chvíle.

Skončiť po 23 rokoch so športom, ktorý ho definoval a v ktorom bol najlepší zo všetkých, nie je nič jednoduché. Veď napokon – odísť skúsil už pred rokom, ale nedokázal to. Oznámil koniec, vrátil sa do hry, aby sa o rok neskôr ocitol v tom istom bode, akurát s jedným veľkým rozdielom: bez rodiny.

O tú prišiel počas tohto roka. A v tom spočíva veľká lekcia pre ostatné manželstvá, v ktorých sa po založení rodiny o deti stará výhradne len jeden.

Keď dojatým hlasom povedal, že by spätne nič nezmenil, samozrejme, v duchu mi napadlo, či mu ten rok stál za to. Dlho sa zdalo, že mal v živote všetko, čo mohol chcieť – úplnú rodinu, manželku, zdravé a šikovné deti, prácou bol preňho milovaný šport, v ktorom bol najlepší zo všetkých.

O rok neskôr mu z toho prakticky nič nezostalo.

Rozhodnutie brané ako samozrejmosť

Nie je jasné, kto z nich dvoch bol slávnejší, keď sa pred pätnástimi rokmi Tom Brady a Gisele Bündchenová zoznámili. V Európe poznali všetci ju a málokto jeho, v Amerike to bolo presne naopak. Majetkovo na tom boli taktiež podobne –

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Rodičovstvo

Vzťahy

Životy žien

Rodina a vzťahy

Teraz najčítanejšie