Denník N

Noví susedia: Chaos, rozuzlenie, chaos

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Počuli ste už o kozákoch? Čo okrem fúzatého muža v červených mrkváčoch sa vám pri nich zobrazí? A viete, prečo protestovali Ukrajinci počas oranžovej revolúcie a o čo išlo pri protestoch na tzv. euromajdane? Toto je epizóda pre všetkých, ktorí si potrebujú upratať v ukrajinských dejinách, pre všetkých, ktorí o Tymošenkovej vedia len to, že má pekný účes, a pre tých z nás, ktorým sa pletú Janukovyč a Juščenko.

Ako dlho si myslíte, že trvá zložiť Automat Kalašnikova? A ako by ste hovorili s deťmi o vojne? Epizóda 3. podcastu Noví susedia bude živá, miestami vtipná, ale aj mrazivá. Lebo taká je história, ale aj súčasnosť Ukrajiny.

Podcast Noví susedia vznikol vďaka finančnej podpore Fondu na podporu kultúry národnostných menšín – Kultminor a Nadácie Milana Šimečku.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Noví susedia

Vojna na Ukrajine

Teraz najčítanejšie