Denník N

Noví Susedia: Známe mená a neznáme príbehy

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

V poslednej epizóde podcastu Noví Susedia pokračujeme v príbehoch ukrajinských celebrít. Viditeľných a veľmi známych, ale aj tých schovaných za svoje objavy.

Kde by ste ich hľadali? Skrývajú sa vo vašich telefónoch a počítačoch, a nielen tam. Svet inovácií na Ukrajine nespí a mnohé ich moderné aplikácie a vynálezy používame bez toho, aby sme o tom vedeli. Ktoré to sú a prečo je „new tech“ sektor taký dôležitý pre Ukrajinu práve dnes?

Povedali by ste, že Ukrajina má tenisovú hviezdu svetového rangu? A ako sa oslavuje víťazný opasok majstra sveta v čase vojny? Prečo na športe tak záleží a kam sa podeli niektorí svetovo známi ukrajinskí športovci a športovkyne? Prečo už nesúťažia?

Podcast Noví Susedia vznikol vďaka finančnej podpore Fondu na podporu kultúry národnostných menšín – Kultminor a Nadácie Milana Šimečku.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Iné podcasty Denníka N

Noví susedia

Vojna na Ukrajine

Teraz najčítanejšie