Denník N

Jediné v Starom Meste. Nové dokončené bývanie pre náročných

Blízko historického jadra, blízko kultúry, blízko mestského života. Iba v srdci Bratislavy zažijete pravú esenciu mesta.

Kto hľadá bývanie v bratislavskom Starom Meste, väčšinou je odkázaný na staršie budovy, ktoré často nespĺňajú najvyššie nároky na moderné bývanie. Komfortné novostavby sú zasa zvyčajne situované mimo užšieho centra. Našťastie, existuje jedna vzácna výnimka. Kesselbauer je jediný dokončený rezidenčný projekt v srdci Bratislavy, kde môžete bývať už v tomto roku.

Atraktívna lokalita, atraktívni „susedia“

Kesselbauer sa nachádza na jednej z najprestížnejších adries hlavného mesta – na Námestí 1. mája. Fakt, že takmer susedí z jednej strany s Prezidentským palácom a z druhej strany s Úradom vlády SR, hovorí za všetko. Atraktivitu tejto lokality umocňuje aj blízkosť historického jadra Bratislavy. Michalskú vežu, Hlavné námestie so Starou radnicou, Primaciálny palác či Dóm svätého Martina máte na pešo a každý deň sa môžete prejsť krásnymi uličkami bratislavského korza. Bývať v centre mesta však nie je len otázkou prestíže, ale prináša aj množstvo praktických výhod.

Pulzujúci mestský život na dosah

Z centra je to všade blízko. Či už idete do práce, do školy, na nákupy, za športom či za kultúrou, všetko máte na dosah. Nielenže je to pohodlné, ale ušetrí vám to aj kopec času, ktorý môžete venovať svojim voľnočasovým aktivitám alebo zaslúženému oddychu. Zabeháte si v mestských parkoch, napríklad v neďalekej Grasalkovičovej záhrade či na Námestí slobody. Na kávu s priateľmi si skočíte do niektorej zo štýlových kaviarničiek, ktoré máte všade na vôkol. A čo tak divadelné predstavenie? Novú scénu máte doslova pár metrov od domu. Nočný život? Zabudnite na taxíky, zo svojho obľúbeného koktail baru sa domov dostanete pohodlne aj pešo. Mestský život so všetkým, čo k tomu patrí, si tu užijete naozaj plnými dúškami.

Elegantný exteriér, komfortný interiér

Kesselbauer je atraktívny nielen vďaka svojej polohe, ale aj vďaka samotnému bývaniu. Projekt tvoria dve nové moderné budovy, pričom fasáda jednej z nich dostala zo strany ulice príťažlivý historizujúci vzhľad. Elegantný exteriér sa snúbi s komfortným interiérom. Nájdete tu byty a apartmány rôznych výmer a dispozícií, pričom všetky sú vybavené vysokokvalitným technickým nadštandardom. Väčšina bytov disponuje lodžiami, tie na najvyšších poschodiach zasa veľkorysými terasami. Svoje auto bez problémov zaparkujete v podzemnej garáži a komfort vášho bývania znásobí vlastný dvor s oddychovou zónou a množstvom zelene. To všetko spolu tvorí nadčasové bývanie pre najnáročnejšiu klientelu.

Obhliadka bytu na želanie

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Určite vás preto poteší, že svoj nový byt si môžete pozrieť priamo na mieste. Stačí si dohodnúť osobnú obhliadku a na vlastné oči sa presvedčíte o kvalitách svojho nového bývania. Okrem samotného bytu a spomínaného technického nadštandardu vás tiež zaujmú nebytové priestory a v neposlednom rade i vlastný dvor určený pre chvíle oddychu. Kesselbauer vám túto možnosť ponúka ako jeden z mála developerských projektov ešte pred kolaudáciou.

K nasťahovaniu už tento rok

V prípade záujmu si môžete vybrať z kompletnej ponuky posledných voľných bytov. Využiť pritom môžete výhodné fixné ceny bez navýšenia o infláciu. Ďalšou veľkou výhodou je, že projekt Kesselbauer je už v kolaudácii a ukončenie kolaudačného procesu je naplánované na prvú polovicu tohto roka. To znamená, že esenciu mesta si môžete naplno vychutnávať už o pár mesiacov.

Viac na www.kesselbauer.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Bývanie a záhrada, Slovensko

Teraz najčítanejšie