Denník N

Red Bull má obrovský náskok, ale krehké vzťahy, Alonso prekonal magickú hranicu

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Veľká cena Saudskej Arábie bola predovšetkým o dominancii Red Bullu. Tentoraz nevyhral Max Verstappen, ale Sergio Pérez. To sa nepáčilo každému a pripomína nám to, že vzťah oboch pilotov nie je zďaleka idylický.

Aston Martin potvrdil, že dobrý výsledok z Bahrajnu nebol náhodný a Fernando Alonso získal svoje jubilejné sté pódium v F1. Nebolo to však jednoduché a na konečné výsledky sme čakali dlho do noci.

Mercedes sa trápi, Lewis Hamilton neskrýva sklamanie a navyše prišiel o dôležitú osobu, ktorá ho sprevádzala posledných sedem rokov. Ako sa to prejaví? A čo George Russell? Mladý Brit má zatiaľ síce menej bodov, ale pôsobí istejšie.

Ferrari sa podľa pilotov snaží niekto destabilizovať, situáciu upokojuje Frédéric Vasseur. K zlepšeniu nálady však neprispievajú výkony na trati, ktoré boli v Džidde slabé.

Nielen o tom sme sa zhovárali s bývalým komentátorom F1 a moderátorom RTVS Jánom Žgravčákom

Moderuje Laco Urbán.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička

Formula 1

Motorizmus

Športové podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie