Denník N

Výzvu na bojkot Kiskovho prejavu ovládli trollovia a smiali sa z nej, nakoniec ju stiahli

Prezident SR Andrej Kiska. Foto N - Tomáš Benedikovič
Prezident SR Andrej Kiska. Foto N – Tomáš Benedikovič

Odporcovia prezidenta založili na Facebooku udalosť s názvom Ignorácia prejavu prezidenta Kisku. Ľudia sa ich pýtali, či by mohli prezidenta niekde ignorovať kolektívne, alebo ako prejav ignorovať, ak ho prespia. Výzvu nakoniec stiahli.

Ignorujme tohto vojnového štváča, nepozerajme jeho úbohý prejav, vyzývajú v udalosti na Facebooku odporcovia prezidenta Andreja Kisku. Krátko po jej založení však stenu udalosti zaplavili komentáre diskutérov, ktorí výzvu trollujú a robia si z nej žarty. Nakoniec udalosť úplne zmazali.

„Dobrý deň, bude sa to dať niekde ignorovať aj pred veľkoplošnými obrazovkami na námestiach, napríklad v Bratislave? Lebo predsa na námestí to je úplne iná atmosféra, ako keď sedíš doma pred vypnutým televízorom a ignoruješ,“ pýtal sa organizátorov jeden z diskutujúcich.

troll2

Ďalší sa pýtali, či sa dá Kiska ignorovať zo zahraničia, cez korešpondenčný lístok alebo či sa ako ignorácia ráta, ak si prezidentov prejav nepozrú ani z archívu, alebo ho dokonca po silvestrovskej noci prespia.

troll_tombola troll_quatro

Kiska bude mať tradičný novoročný príhovor v piatok 1. januára o jednej popoludní. Vysielať ho bude napríklad verejnoprávna Jednotka.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie