Denník N

Politici chcú cez sociálne siete osloviť mladých, na TikToku sa darí Smeru, Instagram ovládla prezidentka

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

„Vzhľadom na to, že strane Smer sa na tejto platforme mimoriadne darí, vďaka čomu si cestu k sociálnej demokracii našla aj mladšia generácia, je úsmevné, že sa zrazu hovorí o zrušení TikToku,“ povedal nedávno hovorca strany Smer Ján Mažgút.

Samozrejme, debata o bezpečnosti čínskej aplikácie TikTok, ktorú vedú bezpečnostné zložky a ďalšie inštitúcie po celom svete, nevznikla kvôli Smeru. V jednom však mal hovorca Mažgút pravdu – strane Roberta Fica sa na TikToku naozaj začína dariť.

Účet strany na TikToku je v počte sledovateľov na prvom mieste zo všetkých politických profilov na platforme. Strana mala do minulého týždňa vyše 30-tisíc sledovateľov.

Na druhom mieste

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Facebook

Smer

TikTok

Voľby 2023

Zuzana Čaputová

Slovensko

Teraz najčítanejšie