Denník N

Inter pri Škriniarovi spanikáril a nesprával sa pekne. Na prestup netlačil hráč, ale klub, hovorí expert

Nima Tavallaey Roodsari je zakladateľom portálu Sempre Inter. Foto - N. T. R. Grafika N – P.K.
Nima Tavallaey Roodsari je zakladateľom portálu Sempre Inter. Foto – N. T. R. Grafika N – P.K.

Tretia časť seriálu o Milanovi Škriniarovi.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Nima Tavallaey Roodsari sa stal fanúšikom Interu Miláno v sezóne 1988/89, v tom ročníku klub získal titul pred Maradonovým Neapolom.

„Môj prvý zápas bol ten proti Maradonovmu Neapolu, pričom v tom čase bol Neapol úradujúcim šampiónom. Inter porazil Neapol a stal sa majstrom Talianska, víťazný gól vtedy strelil Nemec Lothar Matthäus,“ vraví.

V roku 2012 odštartoval fungovanie portálu Sempreinter.com, ktorý sa stal svetovo najvyhľadávanejším zdrojom informácií o klube v angličtine. Pred pár mesiacmi na webe tiež výrazne sledoval a pokrýval dianie okolo prestupu Milana Škriniara.

„Počúvam ľudí hovoriť, že Milan Škriniar je zradca, vybral si peniaze. Je to hlúposť. Milan Škriniar bol do poslednej chvíle lojálny Interu Miláno a vždy urobil oveľa viac než to, čo musel,“ vraví vo veľkom rozhovore.

Dočítate sa:

  • prečo chcel Inter predať Škriniara;
  • ako sa zachoval Škriniar;
  • ako potom Inter spanikáril;
  • vďaka čomu sa stal kapitánom Interu;
  • koľko bude zarábať v PSG a aký prestupový bonus dostal;
  • prečo Roodsari hovorí, že v PSG bude len jedným z mnohých.

Na svojom webe máte rozhovor s bývalým hráčom Juventusu Turín Giancarlom Marocchim, ktorý hovorí, že Inter urobil veľkú chybu, keď Milana Škriniara nepredal za výraznú cenu, ktorú ponúkal PSG. Na druhej strane som sa rozprával s talianskym novinárom Andreom Ramazzottim, ktorý mi povedal opak – že keby ho Inter pustil pred koncom prestupového obdobia, ukázal by svetu, že tú sezónu neberie vážne. Ako to vidíte vy?

Pána Ramazzottiho veľmi rešpektujem, ale toto je retrospektívne narábanie s faktmi. Fakty v tomto prípade sú také, že po tom, čo

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

Milan Škriniar

Rozhovory

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie