Denník N

Agresor miluje slovo mier

Ruská raketa zasiahla bytový dom v meste Umaň. Foto - TASR/AP
Ruská raketa zasiahla bytový dom v meste Umaň. Foto – TASR/AP

V priamom prenose z Ukrajiny môžeme sledovať, ako oslobodzovanie bratského národa skutočne vyzerá.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Blíži sa dátum výročia konca 2. svetovej vojny. Noční vlci sa budú snažiť označkovať územia, ktoré považujú za svoje. Naši kolaboranti budú mávať červenými zástavami pri vojnových pomníkoch. Ruské veľvyslanectvo si už akcie nacvičuje nanečisto, len za posledné dva dni stihlo pri príležitosti Dňa oslobodenia mesta položiť kvety na Vojnovom cintoríne sovietskych vojakov neďaleko Žiliny a pokloniť sa pamiatke maršala Kutuzova v Košiciach, vo Svidníku, v Lučenci a Rišňovciach.

Zatiaľ čo sa pri pomníkoch budú naši vlastizradcovia so zástupom zmäteného komparzu predháňať v propagovaní ruského vojaka ako osloboditeľa, môžeme v priamom prenose z Ukrajiny sledovať, ako oslobodzovanie bratského národa skutočne vyzerá. Odrezávanie hláv, znásilňovanie, zabíjanie a únosy detí, bombardovanie civilných cieľov, vypaľovanie a zarovnávanie dedín a mestečiek so zemou.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Vojna na Ukrajine

Komentáre

Teraz najčítanejšie