Denník N

Šijú luxusné obleky, teraz chcú na Slovensku vyzbierať milión na tank pre Ukrajinu

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Zbierku na tank pre Ukrajinu organizuje rodina Mucskovcov, ktorá sa špecializuje na výrobu pánskych oblekov. Akciu podporia osobnosti verejného života – medzi prvými herci Richard Stanke a Jevgenij Libezňuk.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Webstránka Dar pre Ukrajinu chce na Slovensku vyzbierať 1,2 milióna eur na vyslanie tanku na Ukrajinu. Iniciatívu spúšťa rodina Mucskovcov, ktorá v Bratislave vlastní krajčírsky salón. Vo svete pánskej elegantnej módy sú Mucskovci už roky pojmom, teraz sa púšťajú do novej a veľkej výzvy.

„Dozrel čas na to, aby Slovensko veľkým gestom ukázalo, že stojí na strane Ukrajiny. Aby sme vyslali signál, že väčšina Slovákov chce, aby Ukrajina zvíťazila,“ hovorí za rodinu Nicolas Mucska, najmladší zo štyroch bratov.

Z luxusného krajčírskeho salónu v bratislavskom Starom Meste je k vojnovým zákopom

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Vojna na Ukrajine

Slovensko

Teraz najčítanejšie