Denník N

Urobili by ste pre svoje deti čokoľvek? Tipy na filmy a seriály, ktoré sú dobrým únikom z reality

Ginny and Georgia. Foto - Netflix
Ginny and Georgia. Foto – Netflix

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Za nami pandémia, u susedov vojna a pred nami voľby. Ak si chcete v súčasnej realite udržať duševné zdravie, niekedy je lepšie večer siahnuť po ľahších seriáloch. Toto je dnešný výber tipov: tri komédie a dve poľské diela založené na skutočných udalostiach.

Ginny a Georgia (Netflix)

Urobili by ste pre svoje deti čokoľvek? Skutočne čokoľvek?

Georgia je 30-ročná atraktívna blondínka, ktorá má dve deti. Na tom by nebolo nič zvláštne, no tie deti majú 15 a 9 rokov. Mala ich skoro, mala ich s rôznymi mužmi a ako naznačujú ich mená Ginny (Virgínia) a Austin, narodili sa v rôznych kútoch Ameriky.

No ani Georgia nie je v skutočnosti Georgia.

Rodina sa pravidelne sťahuje po celej Amerike. Seriál sa začína, keď táto svojská liberálna matka, ktorá synovi spieva pesničku o sexe v kúpeľni, prichádza s deťmi do malého mestečka pri Bostone. Opäť chce začať odznova, čo ťažko prežíva najmä dospievajúca dcéra.

Ginny, ktorá sa často správa ako klasický pubertálny „spratek“, si hľadá priateľov a prvé lásky na novej strednej škole. Tak trochu Beverly Hills 90210, tak trochu Gilmorove dievčatá.

Druhá línia príbehu je snaha Georgie, aby sa rodina konečne usadila. Zároveň však pred deťmi a okolím skrýva svoju temnú minulosť. Všetko pre to, aby deti mali lepší život, než mala ona sama.

Never Have I Ever (Netflix)

Zostaňme pri tínedžeroch. Tento seriál sa na prvý pohľad tvári ako príbeh o vzťahoch v rámci indickej menšiny v Amerike. A na druhý pohľad

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Mladí

Tipy na filmy a seriály

Vzťahy

Kultúra, Rodina a vzťahy

Teraz najčítanejšie