Denník N

Prezidentka zverejnila úradnícku vládu. Najväčšie prekvapenie je minister hospodárstva Dovhun

V úradníckej vláde budú sedieť aj tieto tváre. Zľava hore Ľudovít Ódor, Michal Horváth, Ivan Šimko, Peter Balík, Jana Dubovcová, Jozef Bíreš, Pavol Lančarič, Lívia Vašáková, Silvia Hroncová, Daniel Bútora a Miroslav Wlachovský. Foto - N, TASR, FB
V úradníckej vláde budú sedieť aj tieto tváre. Zľava hore Ľudovít Ódor, Michal Horváth, Ivan Šimko, Peter Balík, Jana Dubovcová, Jozef Bíreš, Pavol Lančarič, Lívia Vašáková, Silvia Hroncová, Daniel Bútora a Miroslav Wlachovský. Foto – N, TASR, FB

Ministrom hospodárstva prekvapivo nebude Peter Švec, ale Peter Dovhun, o ktorom sa vôbec nehovorilo. Ministerstvo školstva povedie Daniel Bútora.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Prezidentka Zuzana Čaputová v piatok predpoludním zverejnila zostavu úradníckej vlády, ktorá má doviesť krajinu do septembrových predčasných volieb. Do funkcií ich vymenuje v pondelok.

Premiérom bude doterajší viceguvernér Národnej banky Slovenska Ľudovít Ódor. V 16-člennom kabinete budú štyri ženy.

Najväčším prekvapením je, že ministrom hospodárstva nebude

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Daniel Bútora

Ivan Šimko

Jana Dubovcová

Jozef Bíreš

Lívia Vašáková

Ľudovít Ódor

Martin Sklenár

Michal Horváth

Michal Palkovič

Milan Chrenko

Miroslav Wlachovský

Pavol Lančarič

Peter Balík

Peter Dovhun

Richard Sulík

SaS

Silvia Hroncová

Soňa Gaborčáková

Zuzana Čaputová

Slovensko

Teraz najčítanejšie