Denník N

Ódor hovorí, že začínajú ako štvrtý útok, Heger mu dal magnézium

Vláda Ľudovíta Ódora. Foto N - Tomáš Benedikovič
Vláda Ľudovíta Ódora. Foto N – Tomáš Benedikovič

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Slovami, že politiku nikdy nevnímal ako svoju prioritu, prevzal Ľudovít Ódor ako predseda vlády moc na Slovensku. S dosluhujúcim premiérom Eduardom Hegerom sa rozlúčil zmierlivo a pokojne a prebral od neho balenie magnézia so slovami, že toto má na pevné nervy.

„Nevidím svet čierno-bielymi okuliarmi, viem oceniť, čo predchádzajúca vláda spravila pre Slovensko,“ povedal Ódor na úrade vlády krátko po tom, ako si v spoločnosti Hegera prvýkrát vyskúšal premiérsku stoličku. Povedie prvú úradnícku vládu, ktorú Slovensko má po roku 1989, a tretiu od parlamentných volieb vo februári 2020.

Nechcú sa hádať

„Našou veľkou devízou môže byť, že sa nemusíme hádať v priamom prenose, nemusíme sa vybíjať v politických súbojoch, ale môžeme sa plne sústrediť na to, čo Slovensko potrebuje,“ hovoril Ódor. Len pár desiatok minút predtým

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Ľudovít Ódor

Voľby 2023

Slovensko

Teraz najčítanejšie