Denník N

S diskusiou Ako zachrániť demokraciu budeme cestovať po Slovensku

Monika Tódová moderuje aj diskusie Ako zachrániť demokraciu, s ktorými Denník N cestuje po Slovensku aj Česku. V Košiciach diskutovali Matúš Kostolný, Marián Leško a Martin M. Šimečka. Foto N - Peter Lázár
Monika Tódová moderuje aj diskusie Ako zachrániť demokraciu, s ktorými Denník N cestuje po Slovensku aj Česku. V Košiciach diskutovali Matúš Kostolný, Marián Leško a Martin M. Šimečka. Foto N – Peter Lázár

Najbližšia diskusia bude vo štvrtok v Bratislave, známe sú už aj termíny diskusií v Trenčíne, Trnave a v Brne.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Denník N bude pravidelne do volieb organizovať sériu diskusií Ako zachrániť demokraciu po celom Slovensku.

Martin M. Šimečka, Marián Leško, Matúš Kostolný a Michal Vašečka v debatách pravidelne rozoberajú aktuálnu politickú situáciu pred voľbami a analyzujú scenáre, ktoré po nich môžu nastať.

Okrem Bratislavy sme už raz diskutovali aj v Košiciach a do volieb by sme chceli navštíviť všetky krajské mestá, Prahu aj Brno. Diskusie v Trenčíne, Trnavev Brne sú už v predaji, vstupné je rovnaké 12 eur a zostáva ešte pár posledných lístkov aj na štvrtkovú diskusiu v Bratislave.

Vstupné pre klubových predplatiteľov Denníka N je 5 eur.

Diskusia v Trenčíne bude v piatok 2. júna v Piano Clube, v Trnave bude v Kine Hviezda v pondelok 5. júna a v Brne vo štvrtok 22. júna v univerzitnom Kine Scala.

„V týchto voľbách ide naozaj o veľa a uvedomujeme si, že nestačí iba to, ak budeme o situácii písať. Preto sme sa rozhodli, že obídeme Slovensko a budeme diskutovať. Je to jedna z výsad demokracie a verím, že o ňu ľudia nechcú prísť,“ hovorí šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný.

Denník N diskusie z bratislavského divadla DPOH vysiela aj naživo a zároveň ich zverejňujeme ako pravidelný podcast V redakcii. Diskusie z iných miest vysielať nebudeme a nebude z nich ani podcast.

V Bratislave bude diskusia aj 21. júna, 27. septembra a aj 2. októbra, teda v pondelok po voľbách, keď už budeme tušiť, či sa demokraciu zachrániť podarilo alebo nie. Lístky budú postupne v predaji a tieto diskusie budeme tiež vysielať live a bude z nich aj podcast, prípadne video na YouTube.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Voľby 2023

Slovensko

Teraz najčítanejšie