Denník N

Noc, počas ktorej vám muselo byť Realu Madrid ľúto. Nevedeli sme si prihrať, vraví tréner Ancelotti

Manchester City dokázal, že je najlepším futbalovým tímom na svete. Foto - TASR/AP
Manchester City dokázal, že je najlepším futbalovým tímom na svete. Foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dobré ráno,

po stredajšom programe poznáme kompletné zloženie finále tohtoročnej Ligy majstrov. V druhom semifinále nastúpili proti sebe Manchester City, azda najlepší tím súťaže, a Real Madrid, jej súčasný majster.

Bolo to však omnoho ponižujúcejšie stretnutie, než aké diváci zrejme očakávali. A Pep Guardiola konečne dostane šancu v Manchestri City dosiahnuť všetko, čo si zaumienil.

„Pep Guardiola mi písal pred zápasom a povedal: ‚Ver mi, porazili sme ich pred dvomi rokmi a porazíme ich opäť,'“ vyhlásila po zápase legenda Manchestru United Rio Ferdinand.

Štatistiky aj forma však teraz naznačujú, že na to vo finále dosť možno doplatíme my diváci.

Zostrihy nájdete na webe UEFA, na ktorom sa stačí zaregistrovať.

Súhrn diania prinášame vždy ráno po každom vyraďovacom zápase Ligy majstrov. Odoberať ho môžete aj e-mailom.


Carlo Ancelotti polemizoval, že Vinicius Junior je najlepším futbalistom na svete. Keď ho vezmeme za slovo, tak najlepší futbalista na svete kričal na Ancelottiho a rukami ukazoval rôzne gestá, ktoré mali byť zrejme taktickými pokynmi.

Brazílčan vyzeral frustrovaný. Nechápal, čoho je to svedkom. A Ancelotti sa naňho pozeral apaticky, takmer nereagoval. Ten moment bol po prvom inkasovanom góle. A ani ten nebol najväčším dôvodom Viniciusovej zúrivosti.

Skôr fakt, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Liga majstrov

Súhrn Ligy majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie