Denník N

300 slov z MS: V zápase so Slovinskom bude všetko. Boj o štvrťfinále, o záchranu aj o olympiádu

Foto – AP
Foto – AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Piatková prehra Slovenska s Kazachstanom zdramatizovala situáciu v dolnej polovici tabuľky skupiny B a zároveň zvýraznila dôležitosť dnešného duelu medzi Slovenskom a Slovinskom. Pre oboch aktérov.

Slovenskí hokejisti pred turnajom cielili na postup do štvrťfinále a po sobotných dueloch v béčku je jasné, že na ich postup sa musia splniť dve podmienky: Slováci musia bodovať naplno tak v zápase proti Slovinsku, ako aj proti Nórsku a zároveň dúfať, že Lotyšsko vo svojom poslednom zápase v skupine nezíska proti Švajčiarsku ani bod.

Ak by Slováci proti Slovinsku nebodovali, do play-off nepostúpia a teoreticky by im stále hrozil aj zostup. Ten je omnoho pravdepodobnejší v prípade

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

hokejová reprezentácia

MS v hokeji

  • finále: Kanada - Nemecko 5:2
  • Slovensko skončilo na 9. mieste

Súhrn MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie