Denník N

Po Monaku to vyzerá na tretí titul pre Verstappena

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Monako je každý rok témou, pretože niektorí fanúšikovia ho milujú, iní prechovávajú k tejto tradičnej trati opačné pocity. Uplynulý víkend priniesol o čosi dramatickejšiu Veľkú cenu Monaka než zvyčajne, ale v žiadnom prípade to nebol festival úspešných manévrov.

Max Verstappen pohodlne vyhral a Monako naplno ukázalo momentálny rozdiel medzi ním a Sergiom Pérezom. Veľkou témou je aj budúce spojenie Aston Martinu s Hondou, s ktorou má nie príliš úspešnú spoločnú minulosť Fernando Alonso.

Mercedes predstavil upravený monopost s bočnicami. Ferrari pokračuje v rozpačitých výkonoch a sľubuje postupné nasadzovanie vylepšení. Alpine oslavuje Estebana Ocona, ktorý prelomil 27-ročné čakanie na francúzskeho pilota v prvej trojke v Monaku.

Aj o tom sme sa zhovárali s komentátorom Zdendom Míkom.

Moderuje Laco Urbán.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička

Formula 1

Motorizmus

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie