Denník N

Temný život najznámejšej zlatokopky sveta. Annu Nicole Smith zničili drogy a sláva

Foto - Netflix
Foto – Netflix

Vzlet, život a tvrdý pád herečky približuje dokument Anna Nicole Smith – Nepoznáte ma, ktorý zverejnil Netflix pred niekoľkými dňami.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Milióny ľudí ju obdivovali, ale málokto ju miloval. Tak sa dá zhrnúť život Anny Nicole Smith – dievčaťa z malého mesta, ktoré prišlo k šťastiu, peniazom aj sláve a potom padlo na dno.

Anna Nicole Smith zomrela vo veku 39 rokov po náhodnom predávkovaní drogami v roku 2007. Za svoj život však zvládla veľa rolí: bola modelkou pre Playboy alebo Guess, herečkou, profesionálnou celebritou, manželkou miliardára a aj matkou.

Takmer dvojhodinový dokument o jej živote nazvaný You Don’t Know Me (Nepoznáte ma) sa začína jej detstvom, keď ešte ako Vickie Lynn Hogan vyrastala v Mexii v Texase s mamou a nevlastným otcom.

Film ju potom zachytáva ako mladú slobodnú matku, ktorá sa s vidinou úspechu a slávy presťahovala do Houstonu, kde pracovala v nočných kluboch. Na jej detstvo a ranú mladosť spomína strýko aj brat a ilustrujú ho aj zatiaľ nezverejnené fotografie z rodinného albumu.

Mladá Nicky, ako si vtedy hovorila, verila, že jej v dosiahnutí slávy bráni

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Médiá

Seriály

Tipy na filmy a seriály

Kultúra, Svet

Teraz najčítanejšie