Denník N

Red Bull je ako v inej lige, priznáva zlepšujúci sa Mercedes

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Veľká cena Španielska nič nezmenila na jasnom náskoku Red Bullu, ktorý svojimi bezchybnými výkonmi zvýrazňuje predovšetkým Max Verstappen. Úplne iná nálada panuje v garáži Sergia Péreza, ktorý stratil ďalšie body v boji o titul. Dokáže sa ešte dotiahnuť alebo je to definitíva už po siedmej veľkej cene?

Mercedes napokon predsa len dosiahol zlepšenie, ktoré mu prinieslo dvojité pódium. Stane sa z tohto výkonu trend? Mnohí sa pýtame, či je Mercedes späť, alebo či to bola viac-menej zhoda okolností.

Premýšľať musí Aston Martin, ktorý v Pohári konštruktérov klesol za Mercedes. Fernando Alonso apeluje na potrebu rýchlejšieho vývoja. Ako je to s Alonsom a jeho blahosklonnosťou k Lanceovi Strollovi?

A čo s nešťastným Ferrari? Šéf tímu Frédéric Vasseur tvrdí, že tím neustále vyvíja, čo potvrdil aj nasadením noviniek v Barcelone. Tie však zatiaľ nefungujú a výkon stajne bol možno horší ako v predošlých veľkých cenách. Čo ďalej?

Aj o tom sme sa zhovárali s komentátorom Pavlom Fabrym.

Moderuje Laco Urbán.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička

Formula 1

Motorizmus

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie