Denník N

Informačná kampaň NATO prebehne až po voľbách. Fico, ktorý ňou strašil, bol na americkej párty

Blanár a Fico si na večierku k Dňu nezávislosti urobili s americkým veľvyslancom aj takzvané selfie. Foto - U.S. Embassy
Blanár a Fico si na večierku k Dňu nezávislosti urobili s americkým veľvyslancom aj takzvané selfie. Foto – U.S. Embassy

Účasť Fica na oslave americkej ambasády vyvolala posmešky na sociálnych sieťach, predseda Smeru zareagoval fotkou s ruským veľvyslancom.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Štvrtkový večierok pri príležitosti blížiaceho sa Dňa nezávislosti nazvala americká ambasáda „oslavou s priateľmi, partnermi a so spojencami na Slovensku“.

„Dobrá hudba, barbeque, veľa zábavy na parkete a hlavne veľa priateľov a známych. Ďakujeme všetkým, ktorí prišli tento jedinečný sviatok osláviť s nami,“ napísali diplomati na Facebooku.

Poďakovanie za účasť venovali aj predsedovi Smeru Robertovi Ficovi a jeho podpredsedovi Jurajovi Blanárovi. Obaja patrili medzi hostí, ktorí sa večierku v bratislavskej Refinery Gallery osobne zúčastnili.

Okrem Fica a Blanára, ktorí si s veľvyslancom Gautamom Ranom urobili aj takzvané selfie, dorazili aj niektorí ďalší politici: napríklad predseda parlamentu Boris Kollár, expremiér Eduard Heger alebo aj niektorí členovia Ódorovej vlády, ktorú podľa Ficových vyhlásení údajne nastolil americký miliardár George Soros.

Aj preto vzbudila práve Ficova účasť takú pozornosť. Jeho konšpiračné teórie o tom, ako Amerika a 

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hoaxy a propaganda

Robert Fico

Smer

Slovensko

Teraz najčítanejšie