Denník N

Prečo pôjde voliť Katka Koščová?

Vybrať si je ťažké, s nikým sa nevie stotožniť na sto percent, ale speváčka Katka Koščová nepripúšťa možnosť, že by voliť nešla.

katka_koscovaPôjdem voliť, lebo chcem prejaviť názor na to, ako by to malo na Slovensku vyzerať. Túto možnosť využívam vždy. Teraz je to dokonca ešte vážnejšie z dôvodu, kam krajinu dostal Smer za posledné štyri roky.

Na osemdesiat percent som už rozhodnutá, komu dám hlas, menovať konkrétnu stranu však nechcem. S nikým z ponuky sa totiž nedá stotožniť na sto percent.

Poznám niekoľkých ľudí, ktorých by som volila okamžite a bez problémov, nie sú však na jednej kandidátke – Martin Poliačik, Lucia Nicholsonová či Natália Blahová z SaS, ale aj Lucia Žitňanská z Mosta-Híd či Biele vrany na kandidátke OĽaNO-NOVA.

Hoci som bola dlho voličom SDKÚ, ktorá pre Slovensko v istej dobe urobila veľmi veľa, pred štyrmi rokmi som už volila SaS. Som z nej však dosť sklamaná, lebo vyjadrenia niektorých jej predstaviteľov k migrantskej kríze sú pre mňa neprijateľné. A to si hovoria, že sú liberálna strana.

Nestotožnila som sa ani s tým, ako sa SaS zachovala pri páde Radičovej vlády, niektoré jej iné názory mi však vyhovovali. Vybrať si je preto ťažké, napriek všetkému však nepripúšťam možnosť, že by som voliť nešla.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Ako budú voliť osobnosti

Voľby 2016

Slovensko

Teraz najčítanejšie