Denník N

Prečo pôjde voliť Vlado Rafael?

Sieť dokázala zoskupiť čestných a talentovaných ľudí z praxe, vraví publicista a riaditeľ občianskeho združenia EduRoma Vlado Rafael.

rafaelVždy som volil a pôjdem voliť aj teraz, pretože raz za štyri roky môžem priamo ovplyvniť dianie v politike.

V posledných voľbách som volil Most-Híd. Béla Bugár však na môj vkus až príliš často mlčí, jeho postoje prestali byť pre mňa čitateľné.

V týchto voľbách budem voliť Sieť. Moje obavy z Radoslava Procházku do istej miery tíši prítomnosť Miroslava Beblavého. Beblavý je pre mňa zárukou aj toho, že viac pritvrdí v presadzovaní opatrení, ktoré zastavia bezbrehé rozkrádanie tejto krajiny.

Presvedčil ma aj fakt, že Sieť dokázala vo svojich radoch zoskupiť čestných a talentovaných ľudí z praxe. Jednou z nich je Zuzana Zimenová, ktorá sa dlhodobo venuje riešeniu problémov v školstve. Okrem toho je jedinou odborníčkou spomedzi ostatných politických strán, ktorá ponúka podrobne vypracovanú a ucelenú víziu o budúcom smerovaní školského systému. Beblavý a Zimenová sú pre mňa zárukou potrebných zmien v krajine, v ktorej žijem. Želám si, aby ich presadili, preto ich budem voliť.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Ako budú voliť osobnosti

Voľby 2016

Slovensko

Teraz najčítanejšie