Denník N

Liverpool oplatil Manchestru City prehru z finále Ligového pohára

James Milner oslavuje gól proti Manchestru City. Foto - AP
James Milner oslavuje gól proti Manchestru City. Foto – AP

Liverpool vyhral 3:0 a Man City tak prehral v anglickej lige už tretí zápas za sebou. Leicester má na čele Premier League 3-bodový náskok pred Tottenhamom, ktorý prehral s West Hamom 0:1.

Liverpool – Manchester City 3:0
Góly: 34. Lallana, 41. Milner, 57. Firmino


tabulka

Liverpool vyhral v ligovom zápase nad Manchestrom City jednoznačne 3:0 a oplatil mu tak nedávnu porážku vo finále Ligového pohára, v ktorom vyhralo City až po penaltovom rozstrele (2:1). Manchester tak prehral už tretí zápas v lige za sebou.

Hráčom Manchestru sa proti Liverpoolu od úvodu nedarilo, mali problémy s rozohrávkou a iba jedna ich strela mierila do priestoru brány Simona Mignoleta, aj keď držanie lopty bolo celkovo vyrovnané (50% – 50%). Na opačnej strane vystrelili na gólmana Harta až 11-krát, z čoho sedem lôpt smerovalo do brány.

Zverenci Manuela Pellegriniho si teraz musia dávať pozor na konkurenčný tím z Manchestru, pretože United nad Watfordom vyhral vďaka gólu Juana Matu v závere zápasu z priameho kopu a oba kluby z Manchestru tak majú po 47 bodov, City je na štvrtom mieste, United na piatom.

Na čele Premier League je stále Leicester s 3-bodovým náskokom, pretože Tottenhamom prehral s West Hamom 0:1. O body prišiel aj Arsenal, ktorý nečakane zaváhal proti Swansea a prehral 1:2.

Lallanovu presnú strelu nečakal ani brankár Hart:

https://streamable.com/hijp

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie