Denník N

Najvyššie zľavy viaceré cestovky zachovali

Na 30-percentné zľavy lákali cestovky aj na veľtrhu Slovakiatour. Foto - TASR
Na 30-percentné zľavy lákali cestovky aj na veľtrhu Slovakiatour. Foto – TASR

Až tretinové zľavy síce platia v niektorých cestovných kanceláriách aj vo februári, nie vždy sa však týkajú celej ponuky zájazdov.

Do konca januára avizovali cestovné kancelárie najvyššie zľavy na letné dovolenky. Od februára sa už mali znížiť.

V niektorých cestovkách sa však najvyššie, teda 30 až 33-percentné zľavy zachovali aj v prvé dni tohto mesiaca. Nie vždy sa však už týkajú celej ponuky zájazdov, často sa týka len vybraných hotelov.

Tak je to napríklad v cestovnej kancelárii Turancar, ktorá na Facebooku avizuje, že 33-percentné zľavy platia ešte do nedele. Sú však len na vybrané hotely v Grécku, Turecku, Španielsku či Albánsku.

Podobný postup zvolila aj cestovka Kartago, ktorá ponúka zľavy vo výške tretiny katalógovej ceny do 10.februára. Na vybrané zájazdy do Egypta poskytuje počas tohto týždňa zľavy vo výške 35 percent.

Veľkým záujmom odôvodňuje predĺženie najvyšších zliav Koala Tours, ale aj Seneca a Tip Travel, ktoré majú katalógy s rovvnakou ponukou. Podobe ako Turancar však na webe upozorňujú, že platia na vybrané hotely a termíny.

Tridsaťpercentné zľavy predlžuje do konca februára Azur Reizen. Podľa webu platia pri záväznej objednávke zájazdu a uhradení aspoň polovice ceny zájazdu alebo 200 eur na osobu do určeného termínu.

Do konca marca propagujú zľavy až do 30 percent Satur a Ruefa Reisen, ale s touto výškou rátali už v svojich katalógoch. Tridsať percent z ceny však nemusia ušetriť všetci, ktorí si zájazd do 31. marca kúpia, v katalógu Ruefy je totiž poznámka, že konkrétnu výšku zľavy sa dozvie záujemca z cenníku k jednotlivým hotelom.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Dnes na dennike.sk

Ekonomika

Teraz najčítanejšie