Denník N

Bol som na „liečení“ u veštice: Vidím vašu chorobu a viem vám pomôcť

Fotolia
Fotolia

Jasnovidka Eva lieči rakovinu posielaním energie. Reportér Denníka N ju niekoľko týždňov navštevoval, aby mu povedala, že mu môže zmeniť život. Veštice dnes nikto neupaľuje, ale ani nekontroluje.

Posadí ma na gauč. Jasnovidka Eva Táborská si sadne do kresla oproti mne. Neprirodzene špúli oči, potom hneď žmúri. Tik trvá desiatky sekúnd, začína to byť nepríjemné. Zazerá a pleští oči, no pohľady sa nám nestretnú, jej zrak visí iba na mojej hrudi. Práve skúma moje vnútro.

Na vyšetrenie jej stačí necelá minúta. „Vy máte dosť psychické problémy, tam je vnútro totálne rozhádzané.“ Úľava, mohlo to dopadnúť aj horšie.

„Mala som tu chalana, takto si sadol ako vy a povedala som mu: ‚Ty máš rakovinu varlat.‘ Pozrel na mňa. Hovorím mu – choď k lekárovi. Volal mi, že som mala pravdu.“

Eva Táborská tvrdí, že dokáže rakovinu nielen diagnostikovať, ale aj vyliečiť. Chodia k nej onkologickí pacienti v rôznych štádiách choroby. Liečba u jasnovidky je drahá a s neistým výsledkom. Prebieha zhruba tak, že jasnovidka na diaľku posiela energiu, za jednu dávku bežnému klientovi účtuje 35 eur.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Pseudoveda

Slovensko

Teraz najčítanejšie