Denník N

Fico lákal dievčatá do tmavej komory, Kaliňák im nepozeral do očí

Kytica z Prievidze. Foto N – Tomáš Benedikovič
Kytica z Prievidze. Foto N – Tomáš Benedikovič

Premiér už nesľubuje, že vybozkáva všetky ženy v publiku. S Robertom Kaliňákom zabávali najmä svojimi pubertálnym historkami.

mer štartuje tradičnú šnúru osláv k MDŽ v Prievidzi pred vyše dvomi tisíckami hostí, ktorí zaplnili športovú halu. Už pred vchodom návštevníci riešia rodovú otázku, načo chodia na akciu muži, keď je pre ženy. Partia starších pánov sa položartovne pýta, či smú ísť dnu.

Na pódium vystúpil tentokrát premiér Robert Fico a minister vnútra Robert Kaliňák. Pani z blízkej obce si poťažká, že keby prišli viacerí, bolo by veselšie. Predseda vlády sa snaží zabávať. Spomína, že ako asi 13-ročný lákal dievčatá na fotografovanie a ešte úspešnejšie bolo vyvolávanie v podomácky urobenej tmavej komore v šatníku jeho domu v Topoľčanoch. „Komora je tmavá, skúšal som všeličo. Niekedy boli tri buchnáty, aj facka, niekedy som zase aj pusu dostal.“

Video: Ženy zabával Fico a Kaliňák, nie všetky nadchli
(Autor: Matej Dugovič, Martina Pažitková)

IMG_2422

Kaliňák sa posťažuje, že ako 17-ročný mladík meral iba 155 centimetrov, no malo to výhodu, že v zornom poli mal „iné veci“ ako oči vyspelejších a vyšších dievčat. Osvedčený moderátor smeráckych akcií Martin Nikodým pohotovo reaguje, že sa tak zoznamoval priamo so „ženskosťou“.

V uvádzaní pomáha aj hviezda Pošty pre teba Katarína Brychtová. Po ironickom videu na adresu mužov sa snažia „vyskladať“ toho ideálneho. Aký je podľa Fica? Má miery 90-40-90 – teda 90 rokov, 40 stupňov horúčky a 90 miliónov na účte. Je to do popuku.

Premiér sa už nenúka, že by ženy v sále vybozkával, ako sľuboval vlani a roky predtým, no nikdy to nespravil. Chýba aj bývalý predseda parlamentu Pavol Paška, ktorý ho chcel často zastúpiť.

Smer oslavuje MDŽ
Hala v Prievidzi bola plná. Foto N – Tomáš Benedikovič

Jana hovorí, že sa jej vládnutie Smeru nepáči, prišla sa pozrieť hlavne na vystúpenie hudobníkov zo zoskupenia La Gioia. Zabávajú aj Vašo Patejdl a tanečníci zo súboru Čarovné ostrohy.

Zajtra sa Smer chystá osláviť MDŽ do Detvy, v Bratislave bude 11. marca. Turné má ukončiť vystúpenie vo Vranove nad Topľou 14. marca.

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie