Denník N

Zľavomat si uťahuje z Fica, ponúka kupón na expresné sťahovanie z komplexu Bonaparte

Foto N – Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Zľavový portál ponúka jeden kupón za 2650 eur, teda vo výške nájmu, ktorý premiér platí za ubytovanie v komplexe Ladislava Bašternáka.

„Sľúbili ste, že sa vysťahujete?“ pýta sa slovenský zľavový portál vo svojej ponuke na „Expresné sťahovanie z luxusných bytov v Bratislave“, ktorú dnes zavesil na svoju stránku. K dispozícii je jeden zľavnený kupón za 2650 eur – teda presne vo výške nájmu, ktorý za svoj reprezentačný byt v tomto komplexe platí premiér Fico.

PR iniciatíva Zľavomatu naráža na premiérov sľub, ktorý dal vo februári v Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu. Predseda vlády vtedy vyhlásil, že ak Ladislava Bašternáka polícia z niečoho obviní, zo svojho bytu sa okamžite odsťahuje.

„V tomto prípade bude pre mňa neudržateľné, ak by došlo k vzneseniu nejakých obvinení. Pokiaľ je to v polohe nejakých diskusií, len čo bude vznesené obvinenie, tak pochopím, že tam jednoducho nemôžem zostať,“ povedal Fico pred niekoľkými týždňami.

Ponuka Zľavomatu. Reprofoto - N
Ponuka Zľavomatu. Reprofoto – N

Bašternáka polícia nakoniec tento týždeň obvinila z daňových trestných činov. Premiér vzápätí novinárom odkázal, že na nájdenie bytu potrebuje čas.

„Nemusíte sa báť, ani keď sa sťahujete premiérovo. Ak je toto práve váš prípad, neváhajte a kontaktujte Expresné sťahovanie! Ich špecialitkou sú práve luxusné komplexy! Už žiadne odkladanie,“ uťahuje si z Fica Zľavomat.

V ponuke píše, že v cene jediného ponúkaného kupónu je zapožičanie škatúľ, náklady na prepravu, sťahovanie „trezorov, krištáľových lustrov a iných luxusných, pre život nie veľmi potrebných vecí“ a, samozrejme,
diskrétnosť, no „v prípade záujmu aj verejná show“.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie