Denník N

Štefan Škultéty: Považskobystrická nemocnica patrí k najhorším, občania si zaslúžia kvalitnejšiu (anketa k voľbám do VÚC)

Štefan Škultéty. Foto - tasr
Štefan Škultéty. Foto – tasr

Denník N Považská Bystrica kontaktoval všetkých kandidátov na predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja a spýtal sa ich, čo bude ich prioritou na poste župana a akú majú víziu pre Považskú Bystricu a okolie. V abecednom poradí zverejňujeme odpovede tých, ktorí sa do ankety zapojili.

Štefan Škultéty, PhDr., 42, primátor mesta Trenčianske Teplice, nezávislý kandidát

Čo bude vašou prioritou, ak sa stanete predsedom Trenčianskeho samosprávneho kraja?

Prioritami v prípade môjho zvolenia som sa zaoberal vo svojom blogu, ktorý som publikoval na webe Denníka N. Primárne ide o skvalitnenie zdravotnej starostlivosti a zlepšenie hospodárenia župných nemocníc, reštart v zlepšovaní kvality našich stredných škôl, zlepšenie dopravy v regióne investíciami do cestnej siete a vybudovaním integrovaného dopravného systému a zavedenie manažérskeho prístupu do riadenia kraja i organizácií v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti.

Máte nejakú konkrétnu víziu týkajúcu sa Považskej Bystrice, Púchova a blízkeho okolia?

V regióne Považská Bystrica je mojou prioritou riešiť neutešenú situáciu v považskobystrickej nemocnici, ktorá patrí medzi najhoršie na Slovensku, čo sa týka hospodárenia a poskytovanej starostlivosti. Myslím si, že občania tretieho najväčšieho mesta nášho kraja a blízkeho okolia si zaslúžia oveľa kvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Považská Bystrica

Teraz najčítanejšie