Denník N

Zoznámte sa so všestranným pomocníkom Hyundai i30 kombi

zdroj: www.hyundai.sk
zdroj: www.hyundai.sk

Určite vám záleží na tom, v akom aute budete voziť svojich blízkych, a už hodiny ste strávili porovnávaním jednotlivých modelov a značiek.

Ak ste sa prepracovali až sem, vyhrali ste. Hyundai i30 kombi je presne to, čo hľadáte.

Komfortne priestorný

Pohodlie pre celú posádku je naozaj nadštandardné. Pôžitok z vychutnávania jazdy budete mať nielen vy ako šofér, ale tiež všetci spolucestujúci, pretože dosť miesta je aj na zadných sedadlách. A to nehovoríme o priestore na batožinu.

zdroj: www.hyundai.sk

Navonok i30 kombi nevyzerá robustne, ale je to len dobrý dizajnérsky trik. Pri základnom objeme 602 litrov poľahky odveziete všetko, čo potrebujete, bez ohľadu na to, či ste sa vybrali k jazeru alebo na lyžovačku. Ak k tomu ešte sklopíte zadné sedadlá, môžete so sebou voziť hoci aj, obrazne povedané, polovicu obývačky. Ku komfortu pripočítajte vynikajúce jazdné vlastnosti, pričom na výber máte tri benzínové motory a jeden turbodiesel v dvoch výkonových modifikáciách.

Najbezpečnejší v triede

Každý zodpovedný šofér vie, že prvoradou prioritou je prísť bezpečne do cieľa. Hyundai i30 kombi pozná vaše priority dokonale a už v základnej výbave ponúka najlepšie štandardné bezpečnostné vybavenie v triede. Systém autonómneho núdzového brzdenia využíva kameru ako vaše tretie oko a akusticky a vizuálne vás buď upozorní na riziko kolízie s autom pred vami, alebo dokonca aj úplne zabrzdí.

zdroj: www.hyundai.sk

Systém na sledovanie únavy vodiča dokáže odhaliť vašu únavu a v pravý čas upozorní, že je čas si dať pauzu. Automatické prepínanie diaľkových svetiel sa vám postará o dobrú viditeľnosť a automaticky podľa potreby prepína medzi stretávacími a diaľkovými svetlami. Systém na automatické udržanie vozidla v jazdnom pruhu vás zase bezpečne udrží v správnom jazdnom pruhu.

Digitálny raj

Ako správny znalec najmodernejších technológií dokážete mnohé prednosti Hyundai i30 kombi oceniť do dôsledkov. Patrí k technologickej špičke a poznať to už na prvý pohľad. 5″ farebný displej rádia integruje obraz zadnej parkovacej kamery, modul Bluetooth a funkciu My Music. 8″ dotykový displej v sebe ukrýva navigačný systém a najmodernejšie funkcie konektivity ako Apple CarPlay, Android Auto a služby LIVE Services. V stredovej konzole je odkladacia priehradka na smartfón s funkciou bezdrôtového indukčného nabíjania. Hyundai i30 kombi štartuje v základnej verzii už od 13 790 €.

zdroj: www.hyundai.sk

Vyberte si ideálnu farbu aj výbavu svojho nového kombi. Kliknite a nakonfigurujte si i30 kombi ho podľa seba, alebo ho otestujte naživo na testovacej jazde.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie