Denník N

Váhostav je na smiech, Gorduličovo video videli desaťtisíce ľudí

Reprofoto - N.
Reprofoto – N.

Video so smejúcim sa pánom z televíznej talkshow pretitulkoval zabávač Jano Gordulič. Kauzu Váhostav vysvetlí aj tým, ktorí jej doteraz nerozumeli.

„Za tie isté peniaze, čo ukradli živnostníkom, za tie si najmú agentúru a hovoria ľuďom, že im je to ľúto,“ sprevádzajú slovenské titulky smejúceho sa Španiela v televíznej talkshow.

Pretitulkovanie populárneho videa je na youtube obľúbeným žánrom, slovenskú verziu pripravil zabávač a organizátor stand up comedy Silné reči Jano Gordulič.

„Sedeli sme v krčme a rozprávali sa o tomto videu, ktoré sme videli na internete,“ vraví. „Tam už sú verzie, ktoré parodujú Apple či niečo iné, a ja som rozmýšľal, na ktorú kauzu by to šlo našiť u nás. Tak mi napadol Váhostav.“

Video za víkend videli desiatky tisíc ľudí. „Najviac sa mi páčila reakcia – konečne som to, čo sa okolo Váhostavu deje, pochopil, konečne to niekto jednoducho vysvetlil,“ povedal Gordulič.

Muž z televíznej talkshow sa volá Juan Joya Borja a v skutočnosti rozpráva príhodu o tom, ako stratil na pláži devätnásť panvíc na španielsku paellu.

Najpopulárnejšia verzia jeho vystúpenia v talkshow je spojená s výsmechom z nového MacBooku od firmy Apple. Ako zistila britská televízia BBC, šot sa na internete objavil už dávnejšie, keď si robil žarty z volieb v Egypte.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Kauza Váhostav

Slovensko

Teraz najčítanejšie