Denník N

Kotlebov divný Marián

Pripadá mi viac ako nevyrovnaný. Tvrdí, že je kresťan a verí vo Sväté Písmo, hoci sa neváha prehlásiť za moslima. Zverejní svoju fotografiu s rádovou sestrou a vzápätí otrasný krvavý gif. Zdieľa hakenkrajce a esesákov, aby po roku pod dojmom dokumentárneho filmu o Daliborkovi napísal, že zmenil názor na fašizmus. Len pozdravu „Na stráž!“ a Kotlebovej ĽSNS je verný aj naďalej.

V minulosti mal profil Marián Gajdoš, ktorý sa už z Facebooku vytratil. V súčasnosti je to profil Gajdoš Marián.

Vráťme sa na chvíľu do minulosti a pozrime sa ako sa z Mariána v Egypte pred časom stal moslim. Žiada sa poznamenať, že ak to aj myslel ako žart, bol to žart nanajvýš nevhodný a urážlivý ako pre kresťanov, tak aj pre moslimov. Sú veci o ktorých sa nežartuje.

Zrejme svoju konverziu nemyslel veľmi vážne, lebo o tri roky neskôr mal na moslimov už takýto názor: „Podpora muslimské imigrace není humanizmus, ale VLASTIZRADA.“ .

Niečím rovnako nepochopiteľným je pre mňa ak sa na sviatok žien fotografuje so sympatickou a dobromyseľne pôsobiacou rehoľníčkou.

Aby v tom istom roku zverejnil gif plný krvi, v ktorom ktosi podivným oklincovaným mlatom masakruje človeka a premieňa jeho tvár na krvavú kašu.

Začiatkom marca 2016 oznámi svetu, že je pevne rozhodnutý voliť správne, voliť Kotlebu.

Nasledujúci deň to potvrdí novou profilovkou.

Ešte v marci stihne prianie k Veľkej Noci: „Všetkým prajem v mene našej strany ĽSNS krásne prežitie veľkonočných sviatkov.“

V apríli ho zaujme fotografia Rudolfa Steigaufa, neskôr podmienečne odsúdeného za zločin podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti a prečin hanobenie národa, rasy a presvedčenia, pri hrobe Jozefa Tisa. Pikantné je, že Steigauf, ktorý permanentne paušálne uráža iných za zneužívanie sociálneho systému a bezprácne parazitovanie, žije zo sociálnych dávok a údajne neváha využiť vo svoj prospech ani prípadnú priazeň osamelých žien.

Máj, lásky čas ho inšpiruje k zdieľaniu mimoriadne vtipného obrázku vstupnej brány Auschwitzu s textom: „Aj Poľsko je pripravené prijať zopár imigrantov

V júli tvrdí, že Kotlebova Ľudová strana – Naše Slovensko je budúcnosť Slovenska.

Vzápätí sa stotožní s vyhlásením: „Som kotlebovec a nehanbím sa za to!“

Keď ho rozhorčí akciový leták z Lidlu, napíše: „Som zásadne proti NATO. Zasa jeden z týždňov v Lidl „Slovenská republika.“ Aj toto je dôkaz že sa nám všade je.ú sku.vený Americký hajzli !!!! PODPORUJME ANTI-NATO Na stráž bratia

Marián zrejme nevidel film American History X/Kult hákového kríža a nepozná jeho obsah, lebo rovnako ako iní fanúšikovia Kotlebu, Magáta a im podobných, zdieľa fotografiu hlavného hrdinu s vytetovaným hákovým krížom. Pre jeho dobro mu ten film vrelo odporúčam

V októbri sa na jeho stene objaví článok podpredsedu Slovenského hnutia obrody, Pavla Privalinca, velebiaci prezidenta Slovenského štátu, Jozefa Tisa.

V závere októbra si strihne „chrabrých junákov“ zo Schutzstaffel – SS aj s hakenkrajcmi a ich mottom: „Meine Ehre heißt Treue.“ Dovolím si Mariánovi pripomenúť, že jeho používanie je vo viacerých krajinách, vrátane Nemecka a Rakúska, zakázané.

V predvečer sviatku 17. novembra, ktorý je Dňom boja za slobodu a demokraciu, nás ubezpečí, že „Nezabúdame na vlastizradu ČSSR!“ Nuž, ako kto, vážený Marián. Väčšina z nás si ten deň pripomína s úctou a za socialistickou republikou a komunistami, ktorí tu bačovali 41 dlhých rokov, slzy neroní.

Rok 2017 tu chýba, ale v januári 2018, Marián pod vplyvom filmu o českom „nežnom“ neonacistovi Daliborkovi, napísal prekvapujúce prehlásenie: „NA STRÁŽ !!!! Práve som dopozeral dokument Svět podle Daliborka na ČT 2. Doporučujem každému čo sa zahráva s myšlienkou že genocída je najlepšia možnosť. Po tomto dokumente som aj ja zmenil názor na fašizmus ako taký a celý neonacizmus. Ľudia ktorý uznávajú tieto „hodnoty“ života by sa mali ísť dať liečiť. Nie sú normálny !!!! Ešte že som kresťan nacionalista a uznávam Slovenský národ a sväté písmo. VERNÝ SEBE SVORNE NAPRED !!!!

Držme Mariánovi palce, aby mu odpor voči fašizmu a neonacizmu vydržal. A aby prípadne po zhliadnutí nejakého iného filmu pochopil, že fašizmus a nacizmus sa netýka iba Hitlera a jeho nemeckej Tretej ríše, ale aj jej vazala, vojnovej Slovenskej republiky, kde sa zdravilo „Na stráž!“ a verklíkovalo „Verní sebe, svorne napred.“ Kde bolo pod priamou gesciou jej zákonodarného orgánu, vlády a prezidenta, ochotne vo vagónoch pre dobytok poslaných na smrť  viac ako 57.000 našich spoluobčanov, iba kvôli ich pôvodu či viere. A že sme za každého odtransportovaného do táborov smrti, zaplatili ich katom 500 ríšskych mariek za kus. Áno, za kus, lebo napred sme ich zbavili občianskych práv, majetku, dôstojnosti a slobody. Až z nich zostali iba kusy, ktoré boli každému iba na obtiaž. Aj aby si uvedomil, že neskôr po potlačení SNP pri zabíjaní ďalších, podobne ako pri transportoch, asistovali aj junáci z Hlinkovej gardy a jej Pohotovostných oddielov, ktorí sa zdravili „Na stráž!“, rovnako ako samotný Marián a členovia strany, ktorej je verný. Verme, že to časom pochopí. Veď píše, že je kresťan a nacisti vraždili aj kresťanov.

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.