Denník N

Poprava, vol.2

Prepáčte priatelia, ostatné udalosti ma úplne položili. Musím pustiť ventil aj takto. Neustále myslím na beštiálnu popravu mladého chlapca a jeho snúbenice. Neustále hútam nad tým. A samozrejme spriadam teórie. Takže berte to s rezervou.

Práve som dočítal výpočet káuz, ktoré mal chalanisko rozpracované a ktoré už zverejnil dávnejšie. Podľa Nicholsona za tým mohla byť aj klasická talianska mafia. Mohla. Žiaden problém. Ale čo považujem za podstatné, je jedna vec. Podľa mňa najdôležitejšia.

V stručnom prehľade svinstiev, ktoré chalan odhaľoval je jeden spoločný menovateľ, ktorý sa vyskytuje všade. Nech už išlo o akúkoľvek kauzu, aj starú, aj novú, to je jedno, či sa jednalo o biele kone, schránkové firmy, lúpeže, podvody, krádeže, parazitovanie na eurofondoch, vždy a bez výnimky viedli nitky nakoniec k nejakej smeráckej čvarge. Vždy. Smer, Smer, Smer. Buď sponzori, majitelia, alebo priamo top politici typu Strapatý a podobne. Neuveriteľné!

Teraz len špekulujem, ale ak to bola talianska mafia preto, lebo niekomu začal chalanisko ohrozovať biznis, ako riekol Nicholson, tak na základe toho, že čin mohol byť v pohode spáchaný už vo štvrtok, sa stavím, že vykonávatelia sú už dávno niekde v nejakej bývalej sovietskej republike. Alebo v Afrike, alebo čert vie kde. Čiže v takom prípade môžu slovenskí „elitní“ policajti utrieť hubu a budú musieť nejakého páchateľa vykúzliť. Aby ukľudnili národ a smerácki kšeftári mohli naďalej vykonávať nerušene svoj počestný biznis.

Ja prosím o jedno priatelia. Nenechajme to vyšumieť. Nezabudnime na to. Treba zatlačiť na tú zberbu teraz! Riadne a dlhodobo. Prosím o to, je to možno malá šanca na zmenu, zmeniť mafiánsky štát na normálny. Aj keď to pôjde strašne ťažko, lebo mafia ovláda Slovensko vyše 10 rokov.

P.S. Ak nájdete chyby, prosím o prepáčenie, toto je jeden z mála článkov, ktoré som extra moc a veľa nekontroloval…

Teraz najčítanejšie