Denník N

Fico zradil Slovensko a sakrametsky mi to vadí!

Väčšinu textu som napísal 9. 4. 2016! Dnes žiaľ stačilo len doplniť aktuálny kontext. Kristušát, ako ja by som sa už raz konečne chcel mýliť!

Do radostnej a bujarej nálady sa dostala kopa morálnych hovád. Cítia rovnakú podporu z vyšších miest, akú cítili domoví dôverníci, členovia pomocných stráží VB či kádrováci vypisujúci posudky pre deti kulakov, ktoré mal nebodaj tú drzosť, že chceli študovať na vysokej škole.

Keď môže Napoleón bývať a prať, tak si môže každý okresný tajomníček urobiť svoj vlastný domáci pieskový hrad.

Bude len ďalšou zbytočnou stratou nášho času a našich peňazí, ak budeme čokoľvek dnes existujúce analyzovať, preratávať, optimalizovať či reformovať.  Súčasné štátne inštitúcie a súčasný politický systém je v totálnych sračkách. Jediným pracovným postupom sa musí stať vyhadzovanie, škrtanie, zmenšovanie, zjednodušovanie všetkého štátneho a politického.

Som presvedčený, že jedine to každému jednému z nás prinesie viac osobného šťastia a fyzického blahobytu.

Odpoveď na otázku: Prečo je také dôležité mať charakterných politikov na vysokých postoch? 

Bezcharakterné hovädo na tej najnižšej priečke spoločenského rebríčka sa neprejaví. Ostane v ulite. Sama bezcharakternosť je charakteristická pretvárkou. No stačí, aby najvyšší…

  • skoro pridal k českým korunovačným klenotom aj šabľu
  • len tak od stola označil človeka prejavujúceho demokraticky svoj názor za “bláznivú ženskú”
  • kúpil nejaké to predražené CT, nechal za seba zaplatiť faktúry za plnenie štátnych zákazok, nechal si darovať 75% IT investícii za nič, zabil 16 ľudí pomocou podivných kontraktov za zdravotnícke výkony
  • správal sa ako opitý bača v krčme
  • diktátorsky ignoroval demokratické hlasovanie
  • vyhlásil, že to čo vám chodí e-mailom a čo píše Zem a Vek či Hlavnepsravy a Aeronet, že to si myslí aj premiér tejto krajiny

… a naše malé utiahnuté bezcharakterné hoviadko pocíti životnú šancu. 

7. marca 2016 ste stanovili charakter slovenskej spoločnosti

A tak ďakujeme menovite Lucia Žitňanská, László Sólymos, František Šebej, Ivan Švejna, Gábor Gál, Tibor Bastrnák, Peter Kresák, Arpád Érsek, Elemér Jakab, Alena Bašistová, Katarína Cséfalvayová, Eduard Adamčík, Igor Janckulík, Martin Fedor, Béla Bugár,Radoslav Procházka, Andrej Hrnčiar.

Oni vôbec ale vôbec nepochopili akou sračkou si natreli svoje tváre.  Absolútne nepochopili, že ich konanie zabije za 4 roky skutočných občanov Slovenska. Že ich konanie zabije niekoľko desiatok ich voličov.

Viete, prvá voľba je stávka na vieru. Druhá voľba, to je schválenie doterajšieho správania sa. A tretia? To je jasný signál, že takto to bolo doteraz správne.

Tretia voľba bafuňárov vystrihnutých z 80. rokov 20. storočia je od vás silný mandát a silné potvrdenie toho, že takéto charakterné svine to robia správne, že takto je to dobre.

Tretia voľba bafuňárov vystrihnutých z 80. rokov 20. storočia znamená, že najbližší nákup CT v nemocnici vo vašom meste musí, proste musí byť predražený, aby priniesol vratku 2-3 z tých, čo ste ich zvolili. Že je to správne, že vaši 13 najbližší, či dokonca vy sám budete mať o rok kratší život, lebo peniaze na vašu preventívnu prehliadku správne skončia ako vratka vo vrecku 2-3 tých, čo ste ich zvolili.

Keď môže dôjsť na tretie volebné obdobie, voľby už nie sú o programe, voľby sa stávajú otázkou charakteru.

A tak sa aj stalo.

Viera Tomanová zažalovala… Procházka si dal modrú zväzácku košeľu a neoholil sa…  Plavčan profesorom bez publikácii… Starý most v Bratislave sa stavia aj po kolaudácii…  Štátna firma rozdáva aj po voľbách, prispela na bowling synovi poslanca Smeru… Paneurópska VŠ je akreditovaná na udeľovanie titulov na odbore bez akreditácie… Židovskú ulicu bez súťaže… Termostaty v plnom Bejby-nasadení…

Premiér našej krajiny podporuje propagandistické bludy

Premiér Slovenska verejne podporuje ruskú propagandu, zjavné antisemitské nezmysli, rozklad právneho štátu a vystúpenie Slovenska z EU a NATO. Opakovaním svojho osobného postoja v médiách im dáva punc oficiálneho postoja vlády SR. V záujme záchrany svojej osoby pred vyšetrovaním a súdom nastúpil na cestu vlastizrady a zapredania štátu Rusku.

Niekto by to povedal tromi  slovami:  Fico zradil Slovensko!

Dnes sa tu nehádame o tom, či majú byť dane malé alebo veľké, či zavedieme nepodmienený príjem v podobe odvodového bonusu, alebo či budeme zušľachťovať 178 štátnych dávok. Och, kristušát, ako rád by som sa hádal o malých či veľkých daniach!

9.3. 2018 pôjde o charakter našej vlastnej krajiny. O slobodu, o demokraciu, o to, či na Slovensku bude dať dobre a spokojne žiť každému, nech už si myslí čokoľvek.

Autor je členom SaS a členom zdravotníckeho tímu SaS. 

Viac jeho politických textov na jeho politickom webe www.politik.pilnik.sk. Ak chcete sledovať aj ďalšie jeho politické vyjadrenia, staňte sa fanúšikom jeho facebookovej stránky.



Teraz najčítanejšie

Martin Pilnik

Lekárnik - optimista.
Liberál, pravičiar, člen SaS, člen zdravotníckeho tímu SaS. www.politik.pilnik.sk
Kandiduje do NRSR ako číslo 64 na kandidátke SaS. [Autorom fotografii, ak nie je uvedené inak, je ©Martin Pilnik]