Denník N

Kotlebov Kolesík

Určite si každý pamätá legedárneho smeráckeho poslanca Kolesíka. Priznám sa, že ma to trochu prekvapilo, ale svojho Kolesíka má aj Kotleba. Zatiaľ síce nie poslanca, ale iba člena strany. A nie Andreja, ale Jozefa. Ale ani tento určite nie je na zahodenie a tiež ho možno v určitom zmysle považovať za akýsi etalón Kotlebovej strany.

Na Facebooku má profil na svoje meno Jozef Kolesík a už na prvý pohľad je jasné, že žije a dýcha so svojou rodnou stranou. Len premýšľam či je rasita, alebo rasista, keď sa už tak hrdo k tomu hlási.

Okrem rasizmu sa Jozef spolu s mládežou ĽSNS hlási aj k extrémizmu: „Som extremista len preto že moja realita je iná ako ta tvoja.“ Premýšľam aká je tá ich realita. Alternatívna?

A pre istotu to zdôrazní ešte raz. Len tak. Bez zbytočných slov.

Ale inak je Jozef po každej stránke vzorný kotlebovec. Príkladne virtuálne podporuje svoju stranu.

Záčastňuje sa snemov a straníckych podujatí kde spievajú trochu inú hymnu ako my ostatní. Poznáme pravda aj túto, ale naša štátna hmyna to nie je. Žeby to títo Kotlebovi supervlastenci nevedeli?

Váži si fotografie s drahým vodcom, straníckou vlajkou, aj krásne pomaľovaným straníckym autíčkom, kúpeným zrejme z peňazí za voľby, teda z peňazí nás všetkých.

Páčia sa mu hodnotné výtvarné diela doplnené originálnymi a údernými heslami a brilantnými textmi.

Len premýšľam, prečo ako člen strany, ktorá údajne stojí na pevnom kresťanskom pilieri zdieľa obrázky zaváňajúce mágiou? Je tam síce známe zaklínadlo „Na stráž!,“ale stačí to na odplašenie ducha temnoty vynárajúceho sa v pozadí?

Ale možno ho odplaší nevinný pohľad dieťaťa, tak dojemne stvárneného zaslúžilým prostonárodným umelcom.

Jozef počúva správne kapely, o ktorých iba neprajníci hovoria ako o neonacistických. Krátky proces s Rogelom, Biely odpor s Ďuricom. Aj osamostatneného Ondreja Ďuricu a znovuvzkrieseného Daniela Landu s Orlíkom.

Zaujme ho aj jeden z majstrovských textov: „Od Bruselu do prúseru euroidioti vedú nás. Na môj veru z každého smeru zaplaví nás invázia cudzích más…“ Skutočne brilantné.

Zdá sa ale, že jeho najväčšou láskou je najmä Tomáš Hnídek, alias Ortel.

Kvôli ktorému je zrejme odhodlaný vychovávať svoje dcéry v takomto duchu: „Taku ceru chcem !!!! Na Stráž,…

Zaujíma sa aj o správnu literatúru.

Obľubuje to najvhodnejšie oblečenie, o ktorom opäť iba zlé jazyky, aj to určite neprávom, hovoria ako o oblečení pre náckov.

Ako správny kotlebovlastenec vie, ktorý prezident je ten jediný a najlepší. Samozrejme Jozef Tiso.
Ktorý, súdiac podľa znaku, bol asi tiež členom Kotlebovej stray.

Veď o ňom prednáša aj známy kotlebohistorik. Dokonca „na dohodnutom mieste.“

Ale Jozefovu priazeň si vyslúžil aj prezident od susedov: „tak toto je pán človek !!!!!pravdu povedal a ešte by som deportoval aj politikou čo toto všetko zapríčinili a aj ľudí čo si ich zastávali !!!!! Na Stráž,….

A keby len deportoval. Má on s kamarátmi pripravené aj iné špécie: „Za vlastizradu je len jeden trest snád si každý uvedomuje komu sa tá slučka uťahuje.

Niektorých vlastizradcov aj pozná: „Nech si ih títo vlastizradcovia zoberú k sebe do domu a hlasovanie by zmenili !!!!! Na stráž…..“ A svoj komentár zakončí: „Slovensko Slovákom

Nuž, Slovensko Slovákom, ale samozrejme nemôže chýbať Vladimír KGB Putin s obvyklým všeslovanským blúznením a georgijevskou stuhou. Úhľadný milý obrázoček, ako vystrihnutý z produkcie známej trollfabričky v Petrohrade.

Je tu aj Putinov minister pre zahraničie, Lavrov. Pretože: „Konečne človek čo sa nebojí povedať pravdu !!! Na Stráž….“ Čo poviete, potešil by sa Lavrov Jozefovmu pozdravu? Nezdravili sa tak náhodou tí, ktorí posielali slovenských vojakov bojovať po boku Nemcov proti Rusom?

Bolo to počas trvania toho bábkového okliešteného štátika, ktorý s kamarátmi tak zápalisto oslavujete, milý Jozef. Odhliadnuc od toho, že „Mordechaj Kapusta“ je suterénny anonymný antisemitský zbabelec, píšúci pod vymysleným menom.

Horšie je na tom u Jozefa samozrejme prezident Andrej Kiska. Tu príde vhod aj mierne upravená antisemitská karikatúra zo Slovákštátu.

A Kisku nešetrí ani inokedy. Je to pre neho „kolaborant, vlastizradca, pajác v službách Ameriky a Tel Avivu.“ A tiež „vlastizradca slovenského národa a korporátny fašista.“

A k transparentu s textom: „Kiska vred na tele slovenského národa,“ s ktorým pred Prezidentským palácom pózujú Emília BlážováRudolf Steigauf, doplní: „Pravdivá fotka,. už mal dávno sedieť v base ale v Rusku !!!! Na Stráž,..“

A naloží mu aj inokedy: „a tento zapredanec je ako že prezident ?otras,..je to obyčajný vlastizradca,.v čine by už bol pri múre !!!!! Na Stráž,….“ Hm, v čine? Nemalo tam byť v Číne?

Kiska je chorý človek čo by sa mal liečiť a nie vládnuť Slovensku !!!…už dávno ho mali súdiť za vlastizradu !!!! Na Stráž,…

presne tak,.ja len nechápem ako ho niekto mohol voliť !!! pre mňa on nieje prezident ale vlastizradca !!! ja len dúfam že aj raz na neho dôjde !!! je ostuda mat takého ( prezidenta ),… Na Stráž,…“ Ja zas nechápem, ako môže takto písať niekto, kto sa považuje za slovenského vlastenca. Nie je to hanba?

A pritom zdieľa: „Chráň seba, bráň svoje, vlasť svoju slovenskú a jazyk svoj!!“ Veru, veru. Najmä ten náš slovenský jazyk v písomnej forme by potreboval ochranu. Uhádne Jozef pred kým?

V niektorých veciach sa však Jozef vyzná. Napríklad vie aké mená má smrť. Teda vlastne smrt. Lebo je to v češtine: „NATO, USA, EU, ISLÁM

Aj odkiaľ treba ísť preč. Opäť v češtine? Na Slovensku po slovensky už neplatí?

Vie aj proti čomu je: „Som rázne proti imigrantom.“ Aj za čo je: „Slovensko Slovákom!“ a „Za čisté a biele Slovensko !

A keďže je členom strany hrdiacej sa kresťanským pilierom, o potopení lode, pri ktorom sa utopilo 200 ľudí, napíše: „Hura o 200 ich tu bude menej … len tak dalej …

Podobne komentuje aj článok o údajných neľudských praktikách prevádzačov, ktorí po ceste utečencov nahádžu z lode do mora aby sa utopili a vrátia sa pre ďalších: „aj to je riešenie !!!! NS

Ale keby sa ku nám predsa dostali, Jozef má recept. Zbrane, výcvik, domobranu. O zbraniach konštatuje: „toto by sa doma zišlo !!! budeme to potrebovať ,.. Na Stráž,…“ Keď to má už tak premyslené, neprezraďte mu, že aj keď sa s kamarátmi z partaje trasú pred utečencami už tretí rok, flinty kupujú, streľbu trénujú, domobrany zakladajú, zatiaľ tých utečencov k nám neprišlo ani toľko, koľko by sa zmestilo na plácok pred kostolíkom v Brdárke. Veď uznajte, prišli by o podstatnú časť programu strany, či nebodaj o zmysel života.

Možno ho nájdu spolu s Jozefom v boji s NAKA. Lebo hoci Kali je našťastie už preč, NAKA tu zostáva a nezaháľa, hoci Jozef im pripravuje takýto osud: „chlapci sú veľký frajeri ale čo spravia po voľbách ked tu príde k zmene !!!!,..Kalinak v base za vlastizradu a ich pre velia do ruska !!!! Na Stráž,..

Tak sa snáď s Jozefom rozlúčime ukážkou toho, ako si dokáže s kamarátmi partajníkmi dobre a duchaplne pokecať.

Pretože ako hovorí: „tu je pravda !!!! Na Stráž….

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.