Denník N

Fico – prorok, jasnovidec, astrológ… a žeby aj Sorosov agent?

Fico je späť. A hovorí o tom, ako sa nádherne bude vyvíjať naša budúcnosť, ako bude klesať deficit, nezamestnanosť. Ako budú rásť platy, dôchodky … kde berie tú jasnozrivosť?

Je to možné? Mali sme za premiéra takéhoto úžasného, vševidiaceho, vševedúceho jasnozrivca? A my sme ho odmietli?

Sníva sa mi, alebo je to skutočnosť?

Kde berie pán poslanec a predseda „najsilnejšej“ strany tú istotu, aké to tu bude nádherné v roku 2019, 2020, čoskoro nám možno prezradí predpoveď až do roku 3000! Žeby nový slovenský Nostradamus?

Alebo možno má informácie priamo od zdroja: NEW WORLD ORDER (Nový svetový poriadok), Bilderberg Group, možno až priamo od Sorosa! Asi ho nechal odpočúvať? (Šíritelia konšpiračných teórií, tešte sa! :-)))

Alebo len jednoducho blúzni, už odletel do svojej bájnej krajiny zvanej Slovensko podľa SMERu. Kde je vśetko nádherné, obleky na mieru, hodinky za tridsať a viac tisíc na ruke, po boku krásna a Trošku múdra poradkyňa, elegantná hovorkyňa, najpríťažlivejší a najlepší minister vnútra, najlepší krízový manažér, najlepší minister financií a dopravy (len keby nebral toľko koxu)…

Zobuďte sa, pán Fico! V Rimavskej Sobote je v skutočnosti nezamestnanosť niekoľkokrát vyššia ako podľa Vašich štatistík, mladí ľudia opúšťajú túto krajinu, lebo sa nedokážu aj niekoľko rokov po skončení vysokoškolského štúdia zamestnať! V tejto krajine sa naozaj darí ľuďom. Najmä Vašim ľuďom. Veď pre nich ste vždy robili a robíte, však?

„ROBÍME PRE ĽUDÍ!“

Rád by som videl zoznam tých ľudí. A v poradí podľa ich skutočných príjmov! A koľko „ľudí“ je na tom zozname? 10 tisíc, či menej?

Pomožem Vám aspoň trocha (poradie bez záruky):

1. Róbert Fico … suma …

2. Róbert Kaliňák… suma…

5. Baštrnák …

10. Vadala

150. …

Fakt ďalej neviem. Nie som jasnovidec, ako Vy, pán Fico!

Teraz najčítanejšie

Vladimír Luterán

Verím. Verím, že na Slovensku je veľká väčšina slušných a poctivých občanov, ktorí chcú žiť v krajine, na ktorú môžu byť hrdí. Tak nech to dávajú najavo. Vždy keď je to nutné. Nech každý slobodne prednesie svoj postoj. Pokojne a rozvážne. Moje motto je: Hlas ľudu, hlas Boží.