Denník N

Keď sa krstný otec popáli

Takže tu máme snáď tisícu kauzičku našich banditov. Zase v nej lieta patologický cynik a klamár, podliak a ťahač lajny, ktorému občas vyteká červená tekutina z raťafáku. Intenzívne ten škandálik sledujem a nastal čas, že by som pridal do pľacu zopár postrehov.

Osobne verím a som presvedčený, že na základe dostupných infošiek, Kalizmrd je v tých sračkách s Vietnamcom namočený až po uši.

Bol som si tým istý už dávno (ale to len tak sám pre seba), keď vyšli s verziou, že Vietnamská ambasáda ubezpečila všetkých, že žiadneho Vietnamca Vietnamci skrze Slovensko a vo vládnom špeciále neodvliekli. Veď kto by už neveril tomu, ak páchateľ sám o sebe vyhlasuje, že je nevinný, to je samo sebou absolútne dôveryhodné, však? A vlastne ten Vietnamec docestoval do Vietnamu vraj sám! Neviem, možno som naivný, ale to by snáď stačilo zohnať a ukázať tie letenky, zistiť lietadlo a spoločnosť s ktorou letel, nejaké zábery kamier z letísk a tak podobne. A bolo by po cirkuse…

Húta sa, že čo z toho majster ilúzie mal. By som tipoval, že ten zapredaný gauner nespraví nič len tak. Takže aký kšeft, akú protislužbu získal, či balíček lisovaného prášku, to netuším, možno raz, keď bude musieť mať povinne vazelínu pod vankúšom v leopoldovskej cimre sa to dozvieme. Ale pripúšťam aj verziu, že fakt za to nič nedostal. Lebo chlapčisko podľa mňa začal trpieť syndrómom božskosti. Sám seba presvedčil, že je poloboh, nedotknuteľný a nepriestrelný.  Že si môže dovoliť všetko. A spravil to len tak z roztopaše, ako adrenalínové hobby. V absolútnej istote, že sa mu tak ako vždy, po všetkých  svinstvách v ktorých je namočený, ako bosovi a kápovi smeráckej mafie, nemôže nič stať.

A na tomto komplexe velikášstva a božskosti doplatili v minulosti mnohí zmrdi, ktorí si mysleli, že sú majstri sveta a riaditelia vesmíru. Možno náš fešák navoňaný a idol slovenských dôchodkýň nedocenil fakt, že tam figuruje aj Nemecko, a na chvíľu zabudol na fakt, že tam teda  nie sú Harabíni, Kováčikovia, Gašpari, Čižnári a kadejaká zberba, ktorej úlohou je kryť štátnu mafiu. Myslím si, že tu kapáneček prestrelil  a ja som tomu rád. Ak by ťa na tomto chytili, bolo by to fajn. Mnohých grázlov, kriminálnikov a mafiánov pochytali na maličkostiach. A pre spoločnosť bolo jedno kvôli čomu sa porúčali robiť nevestu pokerkovanému, na doživotie odsúdenému kriminálnikovi.

Pozametať a nechať vyhniť nebude  také ľahké, ako všetky svinstvá z minulosti. Nemci nie sú slovenská polícia, ktorá spacká aj vyšetrovanie vraždy storočia a pozametá stopy. A nie sú na hlavu padnutí. A viem o nich jedno, že ak nejaké podozrenie oficiálne vyslovia, tak je sakra a kua dobre podložené!

Práve som si prečítal, že slovenský rozpútavač pekiel, spolužiak Ryšavého Kornela, pán GP sa pustil do hlbokých filozofických úvah, ktoré majú naznačovať… Neviem, domnievam sa, že nejakú konšpiráciu či čo. Presnejšie, nepáči sa mu, že DenníkN mu tie informácie o výpovediach policajtov neposlal, ale si to dovolil zverejniť (no pánečku, prečo asi?) a že prečo až teraz, že či to bolo vsadené do vhodnej situácie. Skrátka, prečo až o rok! Je mu to celé podozrivé. Nevadí, ja ti to chlape vysvetlím, ak si to prečítaš (o čom pochybujem), tak budeš môcť pokojne spávať.

Dôvody, kvôli ktorým to fičí teraz, až o rok neskôr, ako banditi zo slovesnkej strany asistovali pri zavlečení Vietnamca Vietnamskou vládou sú tieto.
Lebo fízli, pod vedením ťahača lajny nereagovali, aj keď Nemci o 24 hodín od unesenia týpka v Berlíne zverejnili a poslali všetky informácie.
Lebo napriek snahe Nemecka, tak ako klasika vander vždy, na Slovensku žiadne vyšetrovanie nebolo, neprebehlo a stačilo ubezpečenie únoscov, že žiaden únos nebol.
Lebo celý rok Kaliho súkromná polícia mala iné úlohy, chrániť „našich ľudí“  a prípadne naháňať skorumpovaných lekárov, ktorý bohatli na vajciach a slanine, ktoré brali ako úplatky.
Lebo doteraz, celý ten čas to nezaujímalo nikoho z kohorty prokurátorov, aj keď čiastočné informácie o tom čine sú už hodne dlho známe.
Lebo ťa asi nenapadlo, že všetci čo prehovorili mali asi strach, tak ako majú strach pešiaci Cosa Nostry z omerty. Zrejme to dosť dlho trvalo, kým nabrali odvahu. V minulosti znamenal čo i len špatný pohľad na Kaliho nemilosrdný úder represívnych zložiek na každého nepohodlného.
Lebo práve takýto čas trvalo, kým Nemci krvopotne nazbierali dostatok dôkazov, kým súd v Nemecku vyriekol rozsudok, kým sa všetky informácie a dôkazy dostali na verejnosť v tlači! Tak preto teraz milý prokurátor.
A klídek, som si istý, že v tom nemá prsty ani dedko z piatej aveňjú, ani opozícia, ani nepriateľské živly, ktoré z nejakých mne neznámych dôvodov neustále vraj útočia na slovesnú vládu s cieľom očierňovať ju, ani zahraničný kapitál, ani slovenské novinárske prostitútky, hyeny, slizkí hadi a ďalší, nepriatelia Slovenska ktorí ma už nenapadajú, o ktorých nám za tie roky  porozprával súdruh Fico.

Snáď to dokážeš pochopiť aj s tým ansáblom, na ktorý keď pozerám v telke, tak pri tých ksichtoch mám pocit, že vlastníte stroj času a pozerám na zasadnutie ÚV KSS.

Teraz najčítanejšie