Denník N

Rebornov kamarát z Kysúc

Môj tretí blog o tejto postavičke som nazval „Reborn – do tretice a snáď naposledy“ a myslel som to vážne. Ale dopadlo to inak. Objavil sa totiž ďalší Pagáčov priateľ a bola by škoda nepredstaviť ho. Nejde totiž iba o nejakého náhodného fanúšika z koncertov či „priateľa“ z Facebooku. Ide o chlapíka s ktorým Pagáč trávi chvíle v telocvični aj inde, opakovane sa s ním fotografuje a zverejňuje spoločné fotky na svojom facebookovom profile.

Pagáčov kamarát sa volá Michal Heglas. Spoločnú fotografiu zverejnil Pagáč.

A tieto zase Heglas.

Strihli si aj spoločné video v aute.

Na Facebooku má dva profily. Michal HeglasMichal Heglas.


Heglas má skutočne zaujímavé tetovania hodné pozornosti. Najmä na hrudi a pravom lakti.

A hodné pozornosti sú určite aj jeho názory. Tu napríklad blahoželá Adolfovi Hitlerovi k narodeninám.

Pripomenie si aj dátum úmrtia ikony nazi rocku a zakladateľa hnutia Blood and Honor, Iana Stuarta Donaldsona nahrávkou švédskej neonacistickej supiny Saga.

A očividne dobre sa aj s kamarátom Máriom Slezákom zabáva vo vyhladzovacom tábore Auschwitz.

Čo dodať? Snáď iba to, že Jaroslav Pagáč – Reborn má naozaj vybraných kamarátov a na základe videného sa utvrdiť v ním prezentovanom názore, že nemá s extrémizmom nič spoločné. Alebo áno?

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.