Denník N

On

A mužské oko vie byť…

Dobre teplá voda, takto to má rada. Vojde do vane, posadí sa, ešte sa pohodlne oprieť. Pomaličky sa to začína, teplo sa jej dostáva do tela, cíti ho, ako sa v nej rozlieva. Maličký vankúšik za hlavu, to je pocit. Vyliezť z postele sa jej nechcelo, ale vedela prečo, všetko ide podľa plánu.

Áno, dnes príde po dlhej dobe. Pomyslenie, také lákavé a spaľujúce. Nebráni sa, nemalo by to zmysel. Do nosa jej udrie vôňa mydla. Kokosové, vezme ho do ruky, niekoľkokrát ovonia. Už je pod vodou, dobre namočiť. To je pena, hustá, plná maličkých bubliniek. Rozotiera si ich po tele, raz jednou, potom druhou rukou. Nádhera, ani prsia už nevidno, sú ukryté pod hrubou vrstvou voňavej parády. Vystrie chrbát a oboma rukami po nich prechádza. Ako krásne sa kĺžu, ich pohyb je taký jemný. Pod prstami jej prebehne bradavka. Vystúpená dopredu, akoby chcela niečo naznačiť.

Pokoj, zmení miesto a pokračuje nohami. Od končekov prstov vyššie, pekne pomaličky. Ponáhľať sa? Určite nie, nemá kam. Z police vezme masážnu rukavicu, prechádza ňou celé telo. Krásny pocit, zbavuje sa všetkých nepotrebných zvyškov, odumreté bunky treba odstrániť. Hotovo, sprcha dokončí, čo pred chvíľou začala. Nohami sa dotýka mäkučkého koberčeka, chodidlá sa jej zabárajú do vysokých vlákien. Skvelé, tvár jej zdobí široký úsmev.

Obďaleč veľké zrkadlo, ženské telo je fascinujúce. To jej určite nezaostáva. Poklona, ktorá sa počúva tak dobre. A mužské oko vie byť pozorné, presvedčila sa o tom nie raz. Z malej fľašky jej do dlane kvapká olej, kokosový, krásne podčiarkne vôňu mydla. Jej obľúbený, začína tvárou, ani krk nepríde skrátka. Ramená a stále nižšie, prsia má stále také pevné, pekne tvarované. Spraví krok, hodnotí ich z profilu.

Spokojnosť, pokožka jemná, takmer hodvábna. Natiahne ruku, výber padol na ľahulinký mierne priesvitný župan. Trocha zahaliť, viac ukázať, presne tak si to dnes predstavuje. Len keby už bol tu.

Teraz najčítanejšie

Darina Matichová

Obľúbili ste si moju tvorbu? Chceli by ste si prečítať viac nových kúskov? Na mojej osobnej webstránke http://darinamatichova.sk nájdete množstvo ďalších poviedok, niektoré aj v zvukovej podobe a nechýbajú ani informácie o mojich knižných počinoch.