Denník N

Komunista Fico verí v Boha, v Boha Zla

Pokračovanie expremierovej „viery“ inými prostriedkami

Predseda strany – ospravedlňujem sa za vulgarizmus – SMER, Robert Fico sa vracia k svojej viere, prezentovanej v interview so svojím bývalým spolustranníkom MM. Vieme z neho, že už ako malý chlapec miništroval a asi sa dokonca vie aj modliť. Možno túto svoju vedomosť oprašuje v súvislosti s obavami o svoju nezávideniahodnú budúcnosť.

Ale Robert Fico dnes verí v iného Boha, svojho vlastného „Boha Zla“. Jeho Boh Zla má celosvetový dosah, ktorý si práve vzal na paškál v prvom rade svojich bývalých krajanov z Maďarska, ale ani jeho susedia zo Slovenska mu nezostávajú ľahostajní.

Boh Zla dokáže za krátky okamih napísať prejavy asi dvadsiatke vzdelaných ľudí, ktorí sa, na rozdiel od Ficových najbližších, nehanbia zverejniť svoje rigorózne, či diplomové, alebo iné práce.

Boh Zla píše prejavy Martinovi Bútorovi, Fedorovi Gálovi, Petrovi Zajacovi, ale aj napríklad Martinovi Strižincovi, či Richardovi Stankemu. Viem si živo predstaviť ako si George Soros úmorne vyhľadáva na googli informácie o tom, ako čo najvernejšie napodobniť štýl vyjadrovania Martina Strižinca, aby jeho prejav znel čo najdôveryhodnejšie. So zavretými očami sa snažím predstaviť si ako sa Boh Zla snaží vnútiť svoj názor dotazovaným ľuďom na bratislavskom, či banskobystrickom námestí, a to všetko tak, aby to vyzeralo čo najpresvedčivejšie.

Davy ľudí sú potom manipulované, lebo nemôžu mať vlastný názor, k tomu, aby zvrhli demokraticky zvolenú vládu. Doteraz sa totiž na Slovensku nikdy! nestalo, aby padla vláda z vôle ľudí. Človek, ktorý si novembrové udalosti ani nevšimol, si totiž nemohol nevšimnúť vlastný pád z vôle ľudu a keďže sa to, na rozdiel od novembra 1989, týka jeho osobne, musí predsa za tým byť niekto mocnejší ako on, teda kto iný ako Boh Zla – Soros!

Boh Zla pripravil dlažobné kocky, ale nezabralo to, nevšímaví ľudia ich ignorovali, dal zavraždiť Jána Kuciaka len aby zdiskreditoval najlepšieho ministra vnútra v histórii Slovenska a možno aj celého Všehomíra, Boh Zla sa snaží diskreditovať slušnú vládu obviňovaním z kadejakých únosov, neštíti sa zneužiť na rozdúchavanie protivládnych nepokojov ani také „prkotiny“ akou je plagiátorstvo predsedu parlamentu atď. a tak podobne.

Boh Zla – Soros proste maká. Maká od rána do večera len aby Robertovi Ficovi zabránil v snahe pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. A ktorí to sú, to už nechám na posúdenie rozhľadeného čitateľa.

Teraz najčítanejšie

Pavol Polko

Narodený 1953, som na dôchodku, pôvodné povolanie učiteľ (ruština - francúzština). Blogy som sa rozhodol písať, nakoľko ma veľmi frustrujú príspevky, v ktorých ľudia, väčšinou neznalí histórie, glorifikujú zriadenie, v ktorom som prežil viac než 36 rokov a o ktorom som nikdy nemal ani len najmenšiu pochybnosť, že je to zriadenie zločinecké. Chcem byť protiváhou dnešných vyznavačov "alternatívnej" histórie, ktorí sa opierajú o pseudohistorické konštrukcie a pre ktorých je vlastný pocit, umocnený ruskými trolmi, dôležitejší ako historické fakty, či osobné skúsenosti ľudí, ktorých autentické zážitky sú marginalizované. Moje príspevky budú vždy podložené buď vlastnými skúsenosťami alebo serióznymi historickými materiálmi. Od októbra 2017 člen strany Šanca, od septembra 2019 člen strany Za ľudí.