Denník N

Pogo na lúke

Znova na Great Ocean Road.

Sme znova na Great Ocean Road. Tentokrát sme ju dali opačným smerom, ale stále nič, žiadne vzrušenie z vlnitej trasy u mňa nenastáva. Austrália ponúka toľko prekrásnych možností a ja už mám svojich favoritov inde.

Luke mi ale zdvihol tlak. Kvôli fotografii sa otočil uprostred jednej zo šialených zákrut. Vyletúvali z nej autá akoby sa snažili odpáliť si to do vesmíru. Fakt bezpečné miesto.

Našli sme si nový domov na Red Johanna Beach. Akurát odtiaľ odchádzala stopárska dvojica z Francúzska. Vieme, že to boli Francúzi, lebo stratili šál asi pol kilometra od miesta, kde stopovali. Mali sme vynikajúcu náladu a rozhodli sme sa spraviť dobrý skutok. Zdvihli sme ho zo zeme a otočili to za nimi. Určite sa im v noci v stane zíde.

Celé okolie sme mali sami pre seba. Lenže, čo z toho, keď ti počasie nepraje. Sedeli sme zabalení do čoho sa dalo a čakali na zázrak.

Stal sa, konečne vyšlo slnko a ja som po dvoch týždňoch vyzliekla pyžamo. Tvrdila som, že nemá zmysel zhodiť zo seba vyhriate vrstvy a natiahnuť si niečo, v čom celú noc tancovali mŕtvoly.

V aute bolo zrazu, hurá, hurá, 28°C.

Od niekoho sme dostali Smash od Offspring a práve teraz bola najvhodnejšia chvíľa vrátiť sa do puberty. Komu je lepšie na svete, ako nám. Slnko, mastné vlasy, sloboda, pohoda. A pogo. Idééš!

 

Teraz najčítanejšie